Teodor Meleşcanu, ales preşedinte al Partidului Forţa Naţională

Publicat: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 22:18 // Actualizat: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 22:18 // Sursa: romaniatv.net

Teodor Melescanu a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte interimar de către membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forţa Naţională. De asemenea, Graţiela Gavrilescu a fost aleasă prim-vicepreşedinte al partidului, iar Ştefan Alexandru Baişanu a fost numit purtător de cuvânt.

Foto: facebook.com

Teodor Meleşcanu a făcut parte, ultima oară, din ALDE.

"Am avut deosebita onoare de a fi ales preşedinte interimar al Partidului Forţa Natională. Mulţumesc celor care au creat acest partid precum şi celor care ni s-au alăturat. Suntem un partid de centru. Preocuparea noastră este aceea de a declanşa procesele de revigorare a României, de a crea o platformă civică şi politică care să asigure progresul social, economic si cultural al ţării", a scris Teodor Meleşcanu pe Facebook.

"Sunt onorată pentru încredere şi pentru responsabilitatea ce mi-a fost încredinţată! Le mulţumesc colegilor, îi felicit şi vă aştept pe toţi aceia dintre dumneavoastră care doriţi o Românie unită, respectată şi demnă să veniţi alături de noi!", a afirmat Graţiela Gavrilescu.

"Am stabilit obiectivul de a participa la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor. Din toate analizele care s-au făcut, rezultă că aproximativ 20% din electorat îşi doreşte un partid naţional care să promoveze interesele românilor şi României în interior şi în exterior. Sunt convins că vom aduce în România un alt mod de a face politică. Nu dorim ca dezbinarea din România să continue, dorim să contribuim la adunarea tuturor celor care gândesc româneşte", a precizat Teodor Meleşcanu în declaraţia de presă susţinută la sfârşitul şedinţei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ALDE partidul forta nationala preşedinte interimar Teodor Meleşcanu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8705
RON
29 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H