Teodor Meleşcanu, ales preşedinte al Partidului Forţa Naţională

Teodor Melescanu a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte interimar de către membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forţa Naţională. De asemenea, Graţiela Gavrilescu a fost aleasă prim-vicepreşedinte al partidului, iar Ştefan Alexandru Baişanu a fost numit purtător de cuvânt.

16 nov. 2019, 20:18
Teodor Meleşcanu, ales preşedinte al Partidului Forţa Naţională

Teodor Meleşcanu a făcut parte, ultima oară, din ALDE.

„Am avut deosebita onoare de a fi ales preşedinte interimar al Partidului Forţa Natională. Mulţumesc celor care au creat acest partid precum şi celor care ni s-au alăturat. Suntem un partid de centru. Preocuparea noastră este aceea de a declanşa procesele de revigorare a României, de a crea o platformă civică şi politică care să asigure progresul social, economic si cultural al ţării”, a scris Teodor Meleşcanu pe Facebook.

„Sunt onorată pentru încredere şi pentru responsabilitatea ce mi-a fost încredinţată! Le mulţumesc colegilor, îi felicit şi vă aştept pe toţi aceia dintre dumneavoastră care doriţi o Românie unită, respectată şi demnă să veniţi alături de noi!”, a afirmat Graţiela Gavrilescu.

„Am stabilit obiectivul de a participa la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor. Din toate analizele care s-au făcut, rezultă că aproximativ 20% din electorat îşi doreşte un partid naţional care să promoveze interesele românilor şi României în interior şi în exterior. Sunt convins că vom aduce în România un alt mod de a face politică. Nu dorim ca dezbinarea din România să continue, dorim să contribuim la adunarea tuturor celor care gândesc româneşte”, a precizat Teodor Meleşcanu în declaraţia de presă susţinută la sfârşitul şedinţei.