Teodor Meleşcanu, TATONĂRI în PNL pentru o eventuală candidatură la Preşedinţia României

Teodor Meleșcanu, actualul șef al SIE, a avut întâlniri cu liberali și oameni apropiați de PNL atât la începutul anului, dar și mai recent, în ultimele săptămâni, în încercarea de a obține sprijin pentru o eventuală candidatură la prezidențiale, scrie evz.ro.

26 iun. 2014, 08:27
Teodor Meleşcanu, TATONĂRI în PNL pentru o eventuală candidatură la Preşedinţia României

Teodor Meleșcanu nu a exclus în ultimele luni posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale.

Potrivit surselor EVZ, Meleșcanu a avut întâlniri cu liberali și oameni apropiați de Partidul Național Liberal atât la începutul anului, dar și mai recent, în ultimele săptămâni, în încercarea de a obține sprijin pentru o eventuală candidatură la prezidențiale.

De altfel, chiar luni, Meleșcanu a reiterat că, dacă va fi solicitat pentru a candida la Președinție, atunci va examina această propunere.

„În mod firesc o asemenea propunere trebuie să vină din partea colegilor mei, de unde sunt suspendat din partid, respectiv PNL”, a spus Meleșcanu, amintind de sancțiunea primită în momentul în care a acceptat propunerea președintelui Băsescu de a conduce SIE.

Recent, chiar liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat că o eventuală revenire a lui Teodor Meleșcanu în partid ar fi un câștig pentru liberali, dar că nu au existat discuții pe această temă.