GEST DISPERAT al Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali: „NU MAI POT”

Fiica cea mare a lui Gigi Becali trece prin momente grele. La începutul lunii ianuare a lovit un pieton în zona staţiei de metrou Pipera, incident în urma căruia s-a ales cu un dosar penal. În aceste condiţii, chiar dacă finanţatorul Stelei nu a ştiu la început de acest accident, acum Teodora vrea să dicute cu tatăl său între patru ochi mai multe probleme personale.

09 apr. 2014, 13:51
GEST DISPERAT al Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali: „NU MAI POT”

Gigi Becali sărbătorea Paştele an de an în sânul familiei. De data aceasta însă, el va sta departe de cei dragi. În pragul Paştelui, fata ce mare a latifundiarului din Pipera are o mare rugăminte faţă de tatăl său. Fanatik.ro a aflat că ea doreşte să încalce cuvântul părintelui său, şi să meargă până de Paşte la Poarta Albă!

GIGI BECALI, gest ULUITOR făcut în PUŞCĂRIE

„Mamă, te rog frumos vorbeşte cu tata să mă lase să merg la el la penitenciar. Vreau să îl văd doar câteva minute înainte de Paşte. Îmi e tare dor de el şi am mare nevoie să vorbesc cu el, chiar şi măcar cinci minute. Ştiu că nu vrea ca noi să mergem acolo, dar dacă tot nu l-au lăsat să vină acasă, atunci măcar să mă lase el pe mine să merg la penitenciar în vizită”, a rugat-o Teodora pe mama sa.

GIGI BECALI iese din PUŞCĂRIE