Teodora Măceşanu, prima reacţie după ce procurorului Ovidiu Popescu i-a fost ridicată suspendarea

Gest şocant al procurorilor de la CSM. Magistratii i-au permis procurorului Ovidiu Popescu, cel care a oprit polițiștii sa intre in casa lui Gheorghe Dincă, sa profeseze din nou după mai multe luni de suspendare. Părinții Alexandrei Măceșanu sunt extrem de revoltați.

27 nov. 2019, 21:14
Teodora Măceşanu, prima reacţie după ce procurorului Ovidiu Popescu i-a fost ridicată suspendarea

La patru luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, a fost făcut anunțul care a stârnit un val de nemulțumiri din partea familiei tinerei. Rudele fetei s-au arătat indignate, după ce au primit vestea.

Procurorul Popescu, anchetat în cazul Caracal, se poate întoarce la muncă. CSM a revocat suspendarea din magistratură

Potrivit Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul Ovidiu Popescu, cel care a coordonat situația atunci când polițiștilor nu le-a fost permis să încalce mandatul de percheziție și să intre în casa lui Gheorghe Dincă mai devreme de ora 6:00, poate reveni în magistratură.

„Nu am cuvinte! Sunt atât de înrăită… ce se întâmplă în România noatră normală. Cum să stai să aştepţi 19 ore? Nici acum, după patru luni de zile, nu ştiu ce e cu copilul meu şi el e pus în funcţie! Ce să facă, să facă ce a făcut şi cu Alexandra? Nu a făcut absolut nimic pentru a o salva pe Alexandra iar acum işi ia bine mersi locul. Să încurajeze infractorii şi violatorii, iar copiii noştri sunt vânduţi ca nişte oi… Să mă scuze copiii aştia care sunt luaţi aşa, dar nemernicii ăştia aşa gândesc”, a spus Teodora Măceşanu.