Teodora Meluță a dat lovitura! Unde s-a transferat cea mai frumoasă fotbalistă din România FOTO

Teodora Meluță, în vârstă de 21 de ani, a prins transferul carierei și va evolua în Elveția, la FF Lugano. Sportiva s-a despărțit de Olimpia Cluj, alături de care a cucerit nu mai puțin de cinci titluri de campioană a României.

26 ian. 2021, 13:36

Teodora Meluță, fundașul central al naționalei feminine, va începe prima sa aventură în străinătate, în Elveția, la FF Lugano, echipă ce este pe ultimul loc în prima ligă elvețiană, după 12 etape, după ce în sezonul trecut a evoluat în Liga Campionilor

Teodora Meluță s-a transferat de la Olimpia Cluj la Lugano

Olimpia Cluj a dezvăluit această mutare, printr-o postare pe rețelele sociale. „Jucătoarea Teodora Meluță a ajuns la un acord cu formația FF Lugano 1976, urmând astfel să evolueze în Liga 1 din campionatul de fotbal feminin al Elveției începând cu acest retur. Mulțumim Teodorei Meluță pentru toate realizările alături de clubul nostru, succes în continuare și o așteptăm oricând acasă!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a clubului Olimpia Cluj.

Cea mai bună fotbalistă din România este şi cea mai SEXY. Imagini inedite cu Teodora Meluţă FOTO

Teodora Meluță a debutat la echipa națională de fotbal feminin a României încă de la vârsta de 15 ani și a fost desemnată cea mai bună fotbalistă din țară în anul 2018 şi 2019.

„Pe curând. Au fost 6 ani plini de emoție și de mândrie, de fericire dar și de tristețe! Sunt fericită ca am făcut parte din familia Olimpia, ca am reușit sa îmbrac echipamentul campioanei României, ca am reușit sa câștig titluri și Cupe ale României împreuna cu aceasta echipa! 6 ani în care am trăit toate emoțiile posibile. Venirea la Cluj fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat și datorită Olimpiei sunt jucătoarea de astăzi. Le mulțumesc părinților că m-au susținut și mă susțin tot timpul pentru orice decizie iau. O parte din sufletul meu o sa rămână mereu la Cluj! Acum urmează un nou capitol în viața mea și abia aștept să văd ce îmi oferă viața!”, a scris Teo Meluță pe Instagram.