Teodora Stoica, în lacrimi pe reţelele sociale. Mesaj emoţionant transmis de fiica lui Meme: „Să îi mulţumiţi lui Dumnezeu!” VIDEO

Teodora Stoica (29 de ani), fiica lui Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al lui FCSB, a postat pe rețelele sociale un clip video în care a ținut să transmită un mesaj emoționant legat de problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

30 ian. 2024, 18:07
Teodora Stoica, în lacrimi pe reţelele sociale. Mesaj emoţionant transmis de fiica lui Meme: „Să îi mulţumiţi lui Dumnezeu!” VIDEO
Teodora Stoica, în lacrimi pe reţelele sociale. Mesaj emoţionant transmis de fiica lui Meme: "Să îi mulţumiţi lui Dumnezeu!"

Teodora Stoica, în lacrimi pe reţelele sociale. Fiica lui Meme Stoica se ocupă din 2018 de partea de social media la FCSB şi este remunerată cu 4.000 de euro lunar. Acum, Teodora Stoica a amintit cu ochii în lacrimi momentul în care a avut parte de primele vești bune în privința situației sale.

„Astăzi se împlinesc patru ani de când mi-au venit primele analize bune și cred că ceea ce vreau să spun cu acest video este să nu uitați să îi mulțumiți lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care v-o dă, bună sau proastă… nu contează!”, a transmis Teodora Stoica pe TikTok.

Citeşte şi: Teodora Stoica, dietă strictă după ce a învins cancerul: „Nu zahăr, nu gluten, carne o dată pe săptămână”

Teodora Stoica a fost diagnosticată cu cancer de tiroidă, care s-a extins ulterior la plâmâni şi la coloană!

„Mi-a fost foarte teamă să vorbesc despre asta pentru că nu am vrut să dau putere unei boli. Așa că am preferat să nu vorbesc, să evit. Acum trei ani și jumătate am avut un diagnostic mai greu de digerat. Făceam masaj cu maseurul de la Steaua și mi-a spus: „Ai un nodul la gât, știai?”.

M-am uitat în oglindă și era vizibil, era mare. Am fost la puncție și mi-a luat lichid. Timp de două săptămâni am așteptat… Eu nu eram pozitivă cum sunt acum. Eram ipohondră și mă gândeam la ce este mai rău. Alea două săptămâni n-am fost om. Am primit mail-ul și am sărbătorit pentru că era benign. Am zis că am rezolvat și problema asta, dar tot creștea.

M-am operat și nu prea puteam să procesez nimic. Am stat la terapie intensivă o noapte, pentru că așa e procedura. Doctorul vorbea și eu nu înțelegeam nimic. Mi-a spus că nu era așa simplu cum am crezut, că și-au dat seama că era malign, că aveam metastaze la plămâni și la coloană, la un os.

Nu plâng! Asta am înțeles după o săptămână, de fapt, nici n-am știut de os. Am ajuns acasă dărâmată total, pentru că nu mai înțelegeam nimic. După operație trebuie să faci un tratament cu iod radioactiv și este interesant așa pentru oameni, pentru că e atipic. Nu e chimioterapie, nu sunt citostatice. Trebuie să iei o pastilă și să stai 4 zile singur în spital. Eu aveam o mare frică de singurătate.

Eram un fel de legumă. Și am luat-o pas cu pas. Când îți pui întrebarea dacă mori este destul de rău! Nu am murit și mi-am reparat și relația cu tata, că înainte nu ne înțelegeam atât de bine.

Da, mi-a fost frică să nu mor. Atunci când eram în spital și am făcut acel CT, știam că tatăl meu e în contact cu doctorul, iar nimeni nu-mi spunea nimic. Atunci l-am întrebat pe tatăl meu: „Mor? Îmi spui și mie dacă mor?”. M-a sunat și era o legumă. „E puțin și la plămâni, dar nu-i grav!”. Și-a dat seama că era grav.

Nu am fost credincioasă înainte. Nici tata nu era foarte credincios. Gigi (n.r. – Gigi Becali) ne-a spus: „Ăsta este un test, o să treci peste cu bine. Dar asta este toată ideea, să credeți în Dumnezeu!”. Și cumva așa a fost…

Acum mă bucur de tot ce am. Sunt aici, mă bucur și este perfect. Nu vreau să fiu în altă parte. Cred că oamenii trebuie să se bucure de prezent și să nu se mai gândească la trecut sau la viitor”, a spus Teodora Stoica, recent, la podcast-ul „Acasă la Măruță”.

@teodorastoicaextra recunoscătoare azi

♬ original sound – Teodora Stoica