Teodora Vochin, despre relația cu Ilie Dumitrescu: ”A fost o greșeală față de tatăl meu”

Fiica lui Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la Federația Română de Fotbal, a vorbit despre relația sa cu fostul fotbalist Ilie Dumitrescu.

26 feb. 2021, 09:30
Teodora Vochin, despre relația cu Ilie Dumitrescu: ”A fost o greșeală față de tatăl meu”

Teodora Vochin s-a iubit cu celebrul fotbalist Ilie Dumitrescu, mai mare ca aceasta cu 25 ani. Tânăra a recunoscut într-un interviu pentru Antena Stars că tatăl său a fost deranjat de relația cu fostul fotbalist.

”Acum nu am o relație. Am fost focusată pe apartament, pe locul de muncă, nici n-am găsit persoana potrivită până acum. Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat, a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât. Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a declarat Teodora la Antena Stars.

Citește și: Gigi Becali, după ce Florinel Coman a fost prins conducând cu viteză şi fără permis valabil: „Se poate să-i dea puşcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău”

Ilie Dumitrescu are patru copii din două căsnicii anterioare, iar unul dintre băieţii săi, Dani (26 de ani), este mai în vârstă decât fosta iubită a fostului fotbalist. Andrei Vochin nu a fost de acord cu relația fiicei sale cu Ilie Dumitrescu, ba chiar i-ar fi cerut la aceea vreme să nu se mai întâlnească.

Citește și: Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată pentru trafic de cocaină. Vindea droguri de mare risc în apropierea unui restaurant din București

Teodora Vochin este în prezent stewardesa la Wizz Air, meserie pe care o îndrăgește foarte mult.


loading...