Teodorovici: Dacă moţiunea de cenzură trece pun şi un pariu că nu se va închide anul viitor fără tăieri

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, avertizează că în cazul în care moţiunea de cenzură va trece, iar la guvernare vor ajunge reprezentanţii opoziţiei, ”aceşti netoţi ai zonei economice”, bugetul nu va fi închis fără măsuri dure de austeritate.

02 oct. 2019, 13:01
Teodorovici: Dacă moţiunea de cenzură trece pun şi un pariu că nu se va închide anul viitor fără tăieri

Eugen Teodorovici atrage atenţia că bugetul nu va putea ”închis” fără măsuri dure de austeritate, dacă moţiunea va trece. ”Ce am promis pentru anul viitor şi anii care urmează va fi aplicat. Dar, cu siguranţă, vă spun sigur că, dacă ea (moţiunea de cenzură – n.r.) va trece, anul viitor nimeni nu va închide bugetul”, a spus Teodorovici, citat de News.ro.

Ministrul Finanţelor s-a dezlănţuit la adresa Opoziţiei. ”Să se consemneze şi pun şi un pariu că nu se va închide anul viitor fără tăieri, în cazul în care va veni opoziţia, adică aceşti netoţi ai zonei economice. Nu vă place declaraţia mea?”, a declarat ministrul.

„Nu se va închide anul viitor bugetul, vă dau scris acest lucru, dacă va veni altcineva la guvernare. Categoric. În schimb, acest guvern, care trebuie să-şi ducă până la capăt programul de guvernare, pentru că a promis multe lucruri, a făcut multe lucruri şi cu siguranţă le va duce la bun sfârşit”, a mai spus ministrul.