TEORIA CONSPIRAŢIEI. Fondatorul Facebook, Mark Zukerberg, poate călători în timp FOTO

Facebook este un proiect al Pentagonului, prin intermediul Agenţiei pentru Proiecte Avansate în Apărare (Defence Advanced Research Projects Agency–DARPA), care e responsabilă de dezvoltarea tehnologiilor înalte, susţine unele site-uri de conspiraţii.

15 dec. 2014, 10:29
TEORIA CONSPIRAŢIEI. Fondatorul Facebook, Mark Zukerberg, poate călători în timp FOTO

Fondatorul Facebook ar putea fi nepotul lui David Rockefeller (născut în 1915, acum în vârstă de 99 de ani), scrie lovednal.ro. Numele adevărat al lui Zuckerberg ar fi Jacob Greenberg şi acesta ar fi fost chiar la un moment dat arestat pentru posesie ilegală de droguri. Dacă informaţia ar fi adevărată şi nu doar o simplă speculaţie, atunci s-ar explica şi mai bine ascensiunea uluitoare a Facebook-ului pe plan mondial, întrucât se ştie că familia Rockefeller face parte din Oculta Mondială. La fel ca şi familia Rothschild, care, coincidenţă sau nu, deţine şi ea 8% din Facebook (prin Jeff Rothschild), aşa cum reiese de pe site-ul whoownsfacebook.com. Rothschild şi cu Rockefeller (adică familiile lidere ale Ocultei Mondiale) deţin Facebook.

Citeşte şi Un bărbat a călătorit în timp şi s-a găsit cu el, mai bătrân cu 40 de ani. S-a filmat cu telefonul mobil VIDEO

Mark Zuckerberg, călător în timp

Mark Zukerberg seamănă foarte bine cu un bărbat dintr-o pictură realizată în 1544 de artistul George Pencz (aşa cum se poate vedea în imaginea de la începutul articolului). Aceasta poate duce la concluzia că Zuckerberg ar deţine o tehnologie de călătorie în timp şi a ajuns în secolul al XVI-lea pentru a fi pictat de acel artist şi a demonstra astfel ce tehnologii uluitoare deţine.

Citeşte şi Povestea călătorului dintr-o altă dimensiune, apărut brusc pe aeroportul din Tokyo. Omul venea din TAURED

Sau, pictorul George Pencz a avut o viziune incredibilă că peste jumătate de mileniu va apărea un personaj celebru, Mark Zuckerberg, ce va crea o entitate şi mai celebră, Facebook. Unii conspiraţionişti mai susţin că în această pictură ar apare scris următoarele: „fb.com”, adică prescurtarea de la adresa de Internet a reţelei, www.facebook.com. Dacă lucrul acesta ar fi real, atunci cazul ar fi închis definitiv: categoric, pictorul a avut o viziune a viitorului îndepărtat.