TEORIE CUTREMURĂTOARE. ROMÂNIA ar fi EDENUL în care au trăit ADAM ŞI EVA

Publicat: Luni, 17 Aprilie 2017 10:31 // Actualizat: Luni, 17 Aprilie 2017 10:31 // Sursa: romaniatv.net

De-a lungul istoriei, mii de specialiști au încercat să descopere cât mai multe detalii greu de observat cu ochiul liber din Cartea Sfântă. Au existat zeci de interpretări, iar unii dintre aceștia au văzut numele țării noastre scris printre rânduri.

Foto: craiovaniuz.ro

Se pare că în textul original al Genezei, numele patriei noastre apare de mai multe ori, scrie a1.ro. Se pare că cercetătorii au descoperit un cod care scoate la iveală secrete nebănuite, iar în traducerea britanică a Bibliei de la 1611, numele României apare de 17 ori.

Citeşte şi Minune înainte de Paşte în România: chipul lui Iisus a apărut pe cupola unei biserici VIDEO

La capitolul 28 din Geneză, versetul 15 se spune: „Iată, Eu sunt cu tine și te voi păzi în orice cale vei merge, nu te voi lăsa până nu voi împlini toate câte ți-am spus", iar potrivit cercetătorilor acesta este un text despre care se spune că ar avea legătură cu România, la fel cum se crede că și versetul: "Și l-a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse și l-a pus în grădina cea din Eden ca s-o lucreze și s-o păzească", descrie locul în care astăzi se află țara noastră.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adam şi Eva Biblia biblia romania Dumnezeu eden romania gradina maicii domnului
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H