Terapia cu RAŢE îl aduce în faţa justiţiei pe un VETERAN al războiului din Irak

Publicat: Luni, 21 Iulie 2014 23:33 // Actualizat: Luni, 21 Iulie 2014 23:33 // Sursa: romaniatv.net

Darin Welker, un militar rănit grav la spate în 2005 în Irak, afirmă că raţele pe care le deţine îl ajută să se îngrijească fizic şi mental. El urmează să apară în faţa justiţiei în cursul acestei săptămâni pentru deţinerea ilegală a celor 14 raţe.

Primăria oraşului West Lafayette din statul Ohio (SUA) a interzis în 2010 locuitorilor săi să deţină păsări şi orice alt animal de fermă, relatează, luni, 20minutes.fr,citată de Agerpres.

Darin Welker, care riscă o amendă de 150 de dolari şi confiscarea animalelor, susţine că păsările îl ajută să se trateze. După ce a fost grav rănit la spate în Irak, bărbatul este depresiv şi suferă de sindrom de stres post-traumatic, scrie cotidianul local Coshocton Tribune.

Fostul militar afirmă în cotidian că are o scrisoare de la ministerul foştilor combatanţi, în care se recomandă păstrarea raţelor. Ministerul i-a plătit în 2012 operaţia la spate, dar nu şi cheltuielile de recuperare, arată Welker. El a cumpărat raţele în luna martie, după ce a auzit despre acest tip de terapie.

Citeşte şi Veteranii de război şi-au aruncat medaliile în sediul NATO VIDEO

'Să ai grijă de raţe este o terapie şi fizică, şi mentală', a spus el în cotidianul local. Le hrăneşte şi se ocupă de ele şi acest lucru îl ajută în plan fizic, iar faptul că îşi petrece o parte a timpului cu păsările sau se uită cum se distrează între ele îl ajută din punct de vedere mental, susţine el. Pe aceste considerente îşi va baza miercuri apărarea la tribunal, inspirându-se poate din păţania altei locuitoare a localităţii West Laffayette, Mary Smith.

Femeia, care avea un porc, a prezentat anul trecut o scrisoare de la medic în care se spunea că animalul o ajuta pe ea în terapia împotriva scoliozei şi pe fiica ei, în tratamentul împotriva spina bifida (malformaţie a coloanei vertebrale). Consiliul municipal a aprobat atunci o modificare a legii care accepta un porc în cazul în care un doctor apreciază că acesta are virtuţi terapeutice, încheie 20minutes.fr.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 iul 04:06
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoTanki

Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali.

Http://SmartUrl.it/RoTanki

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tankuri Gratuit AICI:

Http://SmartUrl.it/RoTanki
22 iul 01:11
...class="item-date">
on July 21, 2014
Darin Welker, un militar rănit grav la spate în 2005...
21 iul 23:45
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H