TERIFIANTA POVESTE a bărbatului care a făcut SEX cu 100 de FEMEI MOARTE. Motivul bizar al acestui gest MACABRU

Un bărbat din America, fost angajat al unei morgi, a fost acuzată că a făcut sex cu peste 100 de cadavre pe o perioadă de 16 ani. Într-un final el a fost descoperit şi a fost condamnat la trei ani de închisoare. Cu toate acestea, alte noi procese au fost deschise de familiile decedaţilor şi necrofilul va petrece o perioadă mai lungă de timp după gratii.

18 aug. 2014, 11:05

Kenneth Douglas, un american de 55 de ani care a lucrat între anii 1976 şi 1992 la morga din Hamilton, Ohio, a fost acuzat de necrofilie dupa ce procurorii au descoperit că de-a lungul timpului bărbatul a avut relaţii sexuale cu peste 100 de cadavre în timp ce se afla în tura de noapte.

Citeşte şi A vrut să facă sex cu cadavrul unei fete de 17 ani, dar a adormit după ce a dezgropat-o

Cu toate acestea, el a recunoscut că recurgea la astfel de orgii sexuale doar în momentul în care era băut sau drogat, acesta fiind şi motivul pentru care nu îşi mai aminteşte exact numărul cadavrelor cu care a făcut sex.

Mă urcam deasupra lor şi îmi dădeam pantalonii jos. Dacă nu aveam nimic de băut sau nu mă drogam, nu se întâmpla nimic„, a declarat vinovatul.

„Sunt convins ca sunt mai multe victime. Omul asta este un porc, atat! Nu imi explic cum cineva poate sa faca asa ceva, dar cu siguranta nu vom sti cate cadavre a profanat pentru ca nici el nu isi mai aminteste”, a spus procurorul Joe Deters.

Citeşte şi Gestul său depăşeşte scenariul unui film de groază: Student CONDAMNAT la MOARTE după o PARTIDĂ de SEX MACABRĂ

El a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce s-au descoperit urme de spermă în cadavrul unei tinere de 19 ani, Karen Range şi a unei fete de 23 de ani, Charlene Appling, o tânără strangulată când era gravidă în şase luni.  Chiar şi aşa, necrofilul mai are câteva procese pe rol şi urmează să mai stea o lungă perioadă de timp în închisoare.