Teribilism şi motoare turate, în Capitală. Zeci de şoferi, amendaţi de poliţişti

Teribilism şi motoare turate în Bucureşti. Mai mulţi tineri pasionaţi de drifting s-au întâlnit în parcarea unui centru comercial de la marginea Capitalei pentru a-şi etala talentele de şofer.

27 apr. 2013, 06:39
Teribilism şi motoare turate, în Capitală. Zeci de şoferi, amendaţi de poliţişti

Distracţia tinerilor a fost întreruptă de şapte echipaje de intervenţie, compuse din poliţişti şi mascaţi, alertaţi de un trecător, informează România TV. Aceştia turau motoarele fără să ţină cont de riscurile la care erau supuşi atât ei, cât şi cei din jur.

Martorii au declarat că astfel de evenimente se petrec tot mai des, odată cu venirea căldurii. Au fost sancţionaţi aproape 30 de şoferi în urma spectacolului ilegal din parcare.

„Brigada Rutieră, împreună cu serviciul pentru acţiuni speciale, a efectuat o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care se adună ilegal şi execută activităţi de drifting care duc la tulburarea ordinii publice. Au fost depistaţi şi sancţionaţi 27 de conducători auto, iar valoarea contravenţiilor a depăşit suma de 8.000 de lei”, a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt la Poliţia Rutieră.


loading...