TERIFIANTA poveste a DEMONULUI descoperit în apropiere de Bucureşti

Emil Străinu povestește în una din cărțile sale o întâmplare pe care a trăit-o chiar el și care ține de paranormal. Întâmplarea are loc în apropierea Capitalei, într-un cartier mărginaș. Se făceau săpături pe una dintre străzi. Un muncitor, de vârstă medie, săpa un șanț, pe o căldură insuportabilă.

16 mai 2015, 09:58
TERIFIANTA poveste a DEMONULUI descoperit în apropiere de Bucureşti

La un moment dat, a găsit sub pământ, mai multe cioburi de sticlă și o statuetă mică, din sticlă neagră, reprezentând un demon, scrie efemeride.ro. Un adevărat demon, care avea coadă, coarne și un trident în mână. Fericit că a descoperit o mică comoară, bărbatul a plecat la prima terasă care i-a ieşit în cale, cu scopul de a o vinde pentru a-și cumpăra o tărie. La toată această întâmplare a participat o persoană, numit Dica.

Citeşte şi NUMELE SATANICE ale COPIILOR. Ce ÎNSEAMNĂ dacă ÎŢI BOTEZI fetiţa EMA

Dica locuia în apropierea locului unde se făceau săpături și a asistat la această descoperire. La terminarea săpăturii, muncitorul îl roagă pe Dica să-l împrumute cu câțiva bani, până a doua zi. Spera să vândă bibeloul și să facă rost de bani. A doua zi, Dica trecând pe lângă stația de tramvai, a constatat că o persoană fusese lovită de tramvai și murise. Persoana în cauză era chiar prietenul său, muncitorul. Lângă cadavru, Dica a găsit micul demon, învelit într-o batistă.

Bărbatul a recuperat bibeloul și a plecat spre casă, gândind că tocmai tramvaiul cu numărul 13 îl omorâse pe prietenul său. Nu avea cum să-și mai recupereze banii împrumutați, așa că s-a gândit, la rândul său, să vândă bibeloul.

După un timp, Emil Străinu, împreună cu mai mulți ziarişti se aflau pe terasa unei berării. Bătrânul Dica, care-l cunoștea pe scriitor, s-a apropiat de masa acestora și le-a arătat statueta, cu gândul de a o vinde și de a câștiga un ban.

La masă se aflau Constantin Duica, ziarist, şi Vasile Ichim, director al ziarului Dimineața. Cei doi s-au arătat interesați de bibelou și au început o adevărată licitație pentru acesta. Cei doi au dat bătrânului bani, cât să-și poată cumpăra o sticlă de țuică și bibeloul rămâne la profesorul Duica. De aici, începe paranormalul în această poveste. La scurt timp, profesorul Duica a murit într-un accident de mașină, iar câteva luni mai târziu, s-a stins și directorul ziarului Dimineața, Vasile Ichim. Cauza oficială a morții, infarct.

Citeşte şi Un preot întoarce creştinismul pe dos. „IADUL este o invenţie a bisericii pentru a controla minţile oamenilor”

Emil Străinu a început o anchetă pe cont propriu, contrariat de cele întâmplate. A aflat cu stupoare că bătrânul care recuperase statueta din stația de tramvai, de la locul accidentului, pe nume Dica, fusese găsit mort pe stradă, după ce băuse câteva pahare, la o cârciumă din apropiere. Directorul revistei Paranormal, Ianculescu, a aflat şi el această poveste a micului demon și a încercat să recupereze statueta. La scurt timp după ce a obţinut-o, a murit şi el, într-un accident de mașină.

Întâmplările de mai sus şi personajele sunt reale, există martori care le pot confima, iar seria morţilor ciudate legate de bibeloul care reprezenta un mic demon a fost relatată de Emil Străinu într-una din cărţile sale, întrebându-se el însuşi dacă mai poate fi vorba despre coincidență sau hazard în astfel de întâmplări?

Emil Străinu îşi încheie povestea, spunând că micul demon fusese reperat de o cunoștință a sa, mult mai târziu, în vitrina unui anticariat de pe Lipscani. Scriitorul spune că nu a mai fost interesat de statuetă, după tot ce s-a întâmplat.


loading...