Teroare în Spania! Hoții jefuiesc pe bandă rulantă. Un superstar de la Real Madrid, ultima țintă, după rivalul de la Barcelona

Teroare în Spania! Hoții dau spargeri pe bandă rulantă, iar principalele ținte sunt casele superbogaților de pe teritoriul iberic.

01 sept. 2022, 19:35
Teroare în Spania! Hoții jefuiesc pe bandă rulantă. Un superstar de la Real Madrid, ultima țintă, după rivalul de la Barcelona

După Pierre-Emerick Aubameyang, un alt mare fotbalist a fost ținta hoților. Dani Carvajal, fundașul dreapta de la Real Madrid, a fost luat în vizor de infractori, în această săptămână.

Cei trei indivizi au încercat să spargă locuința jucătorului în vârstă de 30 de ani, în noaptea de marți spre miercuri, informează Le Figaro.

Jucătorul de pe Bernabeu nu era acasă în momentul tentativei de spargere. Alarma a sunat când cei trei bărbați au încercat să pătrundă în casa fotbalistului, iar hoții s-au speriat și au fugit.

Poliția a deschis o anchetă, în urma evenimentului. Carvajal a depus plângere la Garda Civilă, după ce bărbaţii, care aveau răngi, au încercat să intre în locuinţa din localaitatea Boadilla del Monte.

 

Casa lui Emerick Aubameyang, jefuită

 

Un alt superstar din fotbal a fost ținta hoților în această săptămână, dar și mai puțin norocos.

Înainte de a-și lua rămas bun de la conducerea și fanii clubului catalan, Aubameyang. atacant dorit în Anglia, a avut parte de un incident extrem de neplăcut.

În primele ore ale zilei de luni, 29 august, casa atacantului gabonez a fost jefuită. Cel puțin patru bărbați au pătruns în locuința sa din Castelldefels, aproape de Barcelona. Hoții au intrat peste sportiv în casă, l-au amenințat pe atacant cu arma la cap, inclusiv pe soția sa. De asemenea, vârful de la Barcelona a fost lovit de hoți, informează El Pais.

„Este bine acum, speriat, dar bine”, a declarat o sursă din anturajul fotbalistului, pentru presa din Spania.