Teroare la Paris: Islamişti AU FILMAT ATACURILE de la Charlie Hebdo şi magazinul evreiesc cu camere GoPro

O serie de publicaţii din Marea Britanie dezvăluie că atacurile fraţilor terorişti islamişti Kouachi asupra sediului revistei satirice din Paris, Charlie Hebdo şi cel al magazinului evreiesc din Paris au purtat camere de filmare performante, GoPro, în timpul acţiunilor lor teroriste.

12 ian. 2015, 13:06
Teroare la Paris: Islamişti AU FILMAT ATACURILE de la Charlie Hebdo şi magazinul evreiesc cu camere GoPro

În sprijinul acestor afirmaţii ale jurnaliştilor de la mai multe publicaţii britanice sunt dovezile găsite de către anchetatori.

Astfel, o cameră GoPro a fost gasită în maşina Citroën C3, abandonată în Paris, la scurt timp după comiterea atacului de la Charlie Hebdo şi o carte de identitate a unei rude a celor doi fraţi terorişti, scrie presa britanică. De asemenea, şi atacul celuilalt terorist islamist, Amedy Coulibaly, care a luat ostatici în supermarket-ul evreiesc din Paris ar fi filmat atacul tot cu o cameră GoPro, care se află actualmente la anchetatorii care analizează conţinutul înregistrărilor de pe aceasta.

Citeşte şi TEROARE la Paris. Serviciile secrete franceze ar fi fost AVERTIZATE că vor avea loc atacuri teroriste

În urma celor trei atacurijihadiste comise săptămâna trecută în Fraţa, la Paris, 17 persoane au fost ucise, cele mai multe – 12- fiind din redacţia Charlie Hebdo. Teroriştii au fost ucişi până la urmă de forţele franceze.