TEROARE la PARIS. Următorul număr al Charlie Hebdo va apărea într-un MILION de EXEMPLARE

Săptămânalul satiric francez "Charlie Hebdo" ai cărui ziarişti au fost decimaţi, miercuri, de trei islamişti adepţi ai Statului Islamic, va fi tipărit la 14 ianuarie, cu un tiraj excepțional, de un milion de exemplare, potrivit France Info.

08 ian. 2015, 18:21
TEROARE la PARIS. Următorul număr al Charlie Hebdo va apărea într-un MILION de EXEMPLARE

„Trebuie să opunem rezistență în fața fricii, tăcerii, urii, să luptăm cu rațiune, cu ajutorul cuvântului, a râsului și surâsului. Trebuie să surâdeți dacă vreți să ne ajutați, să râdeți și să faceți în așa fel încât tot acest lucru să aibă un sens”, a afirmat Richard Malka, avocatul şi colaboratorul revistei satirice.

Jurnaliștii care au supraviețuit atacului terorist sunt sprijiniți de multe alte mass media franceze și primesc dovezi de solidaritate din întreaga lume. Caricaturi semnate de unii dintre ziariștii uciși joi au fost reproduse în foarte multe publicații de pe tot globul.

Următorul număr al Charlie Hebdo va avea mai puțin de 16 pagini, formatul său obișnuit, dar se va găsi în toate punctele de vânzare a presei, a mai preczat Richard Malka.