TESLA intră pe piaţa din România. Anunţul făcut de ambasadorul României în SUA, George Maior

Publicat: Miercuri, 11 Septembrie 2019 19:46 // Actualizat: Miercuri, 11 Septembrie 2019 19:46 // Sursa: romaniatv.net

Ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, salută decizia TESLA de a intra pe piața din România.

Potrivit unui comunicat al ambasadei, George Maior salută anunțul făcut de fondatorul companiei Tesla, Elon Musk, de a intra pe piața din România

"Anunțul fondatorului companiei americane Tesla, Elon Musk privind perspectivele de intrare pe piața românească este o veste excelentă în contextul evoluției foarte bune a relațiilor economice și comerciale dintre România și SUA. Prezența Tesla în România ar confirma atractivitatea pe care o are piața românească pentru dezvoltarea utilizării energiilor regenerabile şi implementarea tehnologiilor inovative în acest domeniu.

În acest sens, schema generoasă de sprijin financiar pe care o oferă Guvernul României pentru încurajarea automobilelor electrice sau a panourilor foto-voltaice arată avantajele solide pe care le oferă țara noastră", a declarat ambasadorul George Cristian Maior.

În octombrie 2018, George Maior a avut o întrevedere cu reprezentanţi ai companiei Tesla în Washington DC, potrivit unei postări pe site-ul Ambasadei României în SUA.

Citeşte şi Elon Musk îndeamnă la bombardarea nucleară a planetei Marte. Care este scopul atacului miliardarului

Maior prezenta atunci măsurile implementate de România pentru dezvoltarea utilizării energiilor regenerabile şi implementarea tehnologiilor inovative în acest domeniu.

De asemenea, a menţionat sprijinul financiar oferit de Guvernul României pentru achiziţia de maşini electrice, ca măsură concretă de sprijin a extinderii utilizării vehiculelor ecologice.

Reprezentanţii Tesla au prezentat obiectivele companiei de extindere a activităţii în Europa Centrală şi de Sud-Est, care includ atât infrastructura de suport a vehiculelor electrice pe care le produce, cât şi noile tehnologii de stocare a energiei sau elementele ce susţin dezvoltarea oraşelor inteligente („smart cities").

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ambsador Romania in SUA Elon Musk George Maior Tesla in Romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H