Tesla organizează un eveniment de recrutare la Bucureşti. Pe ce posturi te poţi angaja şi unde poţi trimite un CV

Tesla Motors organizează la București, pe 13 decembrie 2022, Batch Days, eveniment prin care încearcă să recruteze personal calificat în zona de service și vânzări auto.

23 nov. 2022, 16:08
Tesla organizează un eveniment de recrutare la Bucureşti. Pe ce posturi te poţi angaja şi unde poţi trimite un CV
Tesla organizează un eveniment de recrutare la Bucureşti

Tesla organizează un eveniment de recrutare la Bucureşti. Producătorul american de mașini electrice are în plan extinderea serviciilor oferite clienților români, motiv pentru care, pe 13 decembrie, la București, va avea loc o „Zi a Candidaților” sau „Batch Day”, care înseamnă o provocare la productivitate maximă timp de o zi. Concret, cei implicați ar trebui să dedice o zi de muncă unui singur țel, eliminând toate distragerile, astfel încât să poată profita la maximum de acest timp în beneficiul productivității, scrie ECONOMICA.NET.

Citeşte şi: Video! Culmea crizei energetice! Bucureștenii cu Tesla de zeci de mii de euro stau ore întregi la coadă, noaptea, în parcarea subterană de la mall, ca să-și încarce mașinile electrice gratis

„Echipa noastră de recrutare găzduiește o zi dedicată celor care vor să se angajeze (Applicant’s Day) pe 13 decembrie, de la 16:00 la 19:00, în care aplicanții vor avea oportunitatea să întâlnească echipa noastră locală de recrutare, să afle despre posturile disponibile și să participe la interviuri pe loc”, se arată în comunicatul gigantului american.

Citeşte şi: Tesla construieşte o fabrică de aproape 100 de milioane de euro în România. Vor fi 200 de locuri de muncă

Practic, pe 13 decembrie, între orele 16:00 la 19:00, va avea loc la București o recrutare de personal prin care doritorii de a lucra la compania americană vor avea ocazia să se întâlnească cu echipa locală Tesla, să afle detalii despre posturile disponibile și să fie intervievați la fața locului. În cadrul acestui eveniment, Tesla Motors dorește să găsească persoane potrivite pentru rolurile de director de service, tehnician service mobil, consilier piese de schimb, specialist operațiuni și expert vânzări. Conform Tesla Motors, „solicitanții calificați vor fi luați în considerare pentru angajare indiferent de rasă, culoare, religie, sex, orientare sexuală, vârstă, naționalitate, dizabilitate, statut, identitate de gen sau orice alt factor protejat de legile federale, statale sau locale aplicabile”.

Citeşte mai mult pe ECONOMICA.NET.