TEST: Ce spune războinicul tău preferat despre tine

Îţi place în mod special de un războinic anume sau te regăseşti în mai mulţi? Ar trebui să ştii că războinicul tău preferat îţi dă de gol defectele şi calităţile.

07 nov. 2014, 10:34
TEST: Ce spune războinicul tău preferat despre tine

Nu credem ca exista persoana care sa nu aiba un erou preferat. Un personaj alaturi de care a crescut si care a trecut prin apa si prin foc pentru a invinge raul.

Razboinicul tau preferat reuseste sa iti dea de gol caracterul si spune lumii ce fel de inima ai, daca ai o inima mare intr-un corp mic sau calci pe cadavre indiferent de consecinte.

Alege-ti razboinicul preferat si citeste apoi interpretarea de mai jos.

Thor

Oricine detine ciocanul lui Thor poate fi un supererou. Dai dovada de eroism in orice situatie. Nu tii cont de sexul adversarului tau si lovesti puternic doar pentru a face dreptate.

Test de PERSONALITATE: Alege un tip de ochi şi vezi ce spune despre tine

Captain America

Iti apreciezi foarte mult prietenii si esti o jucatoare prin definitie. Stii cum sa iti aduci toti prietenii la un loc pentru o cauza nobila si daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu dai inapoi. Esti un lider, dar ii lasi pe toti ceilalti sa se simta de asemenea lideri.

The Hulk

Esti o persoana care isi pierde controlul usor, dar nu iti place sa te ascunzi niciodata dupa deget. Toti sunt constienti ca te enervezi usor, dar nu se feresc de tine pentru ca nu esti un real pericol.

Citeste continuarea pe feminis.ro.