Test de atenție. Găsește toate cele PATRU greșeli din imaginea de mai jos, în doar 15 secunde

Test de atenție pentru persoanele cu ochi de șoim. Sarcina propusă este aceea de a identifica corect cele patru greșeli din fotografie.

23 ian. 2024, 11:14
Test de atenție. Găsește toate cele PATRU greșeli din imaginea de mai jos, în doar 15 secunde
Test de atenție pentru persoanele cu ochi de șoim

Sarcina propusă în acest articol constă într-un test de atenție. Pentru a completa exercițiul, trebuie să identificați corect cele patru greșeli din fotografie, în doar 15 secunde. Să te autoevaluezi e unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru creierul tău. Îți poți testa inteligenșa prin diverse jocuri sau teste IQ.

Citește și: Test IQ extrem de dificil. Găsește periuța de dinți din imagine în doar 8 secunde. Este ascunsă foarte bine

Poți vedea ce calități ai și la ce detalii trebuie să mai lucrezi. Testele IQ te ajută să îți dezvolți mintea și să observi rapid problemele din jurul tău. Poți rezolva acest test de atenție? Cum trebuie să procedezi? Sunt suficiente cele 15 secunde sau ai nevoie de mai mult timp?

Crezi că ești bun la observarea detaliilor mărunte, dar extrem de importante? Tot ce trebuie să faci este să identifici cele patru greșeli din imagine. Cât timp îți ia? Dacă nu ai reușit să găsești cele 4 greșeli, iată soluția mai jos.

Cele patru greșeli sunt: uliul, piticul de grădină, bila de biliard și creasta uneia dintre găini.

Test de atenție și inteligență

Iată încă un test de inteligență care îți va pune concentrarea și atenția la încercare. Răspunde la întrebările de mai jos:

  1.  O minge şi o bâtă costă împreună 1 dolar şi 10 cenți. Bâta costă cu 1 dolar mai mult decât mingea. Cât costă mingea?
  2. 5 maşini au nevoie de 5 minute pentru a fabrica 5 obiecte. De cât timp au nevoie 100 de maşini pentru a fabrica 100 de obiecte?
  3. Pe un lac se află o zonă cu nuferi. În fiecare zi, această zonă îşi dublează suprafaţa. Dacă durează 48 de zile pentru ca nuferii să acopere tot lacul, în câte zile vor acoperi jumătate din lac?

Citește și: Test de inteligență pentru genii. Cum faci să muți un singur chibrit ca să obții patru triunghiuriRăspunsuri

  1. Majoritatea persoanelor răspund 10 cenți. Răspunsul corect este, însă, 5 cenți. O minge costă 5 cenți, bâta costă cu un dolar mai mult, deci un dolar și 5 cenți. Plus 5 cenți cât costă mingea, obținem 1 dolar și 10 cenți.
  2. Majoritatea persoanelor răspund 100 de minute. Din fericire, nu va dura atât de mult. Răspunsul corect este 5 minute. Dacă o mașină fabrică un obiect în 5 minute, înseamnă că acesta este timpul lui de fabricare. Prin urmare, va dura tot 5 minute pentru ca 100 de mașini să producă 100 de obiecte.
  3. Majoritatea persoanelor răspund 24 de zile. Răspunsul corect este 47 de zile. Dacă lacul este complet acoperit de nuferi în 48 de zile, iar suprafața de dublează în fiecare zi, ar dura doar o zi ca el să treacă de la jumătate acoperită la o suprafață total acoperită de nuferi. Deci în a 47-a zi nuferii acoperă jumătate din lac.