Test de inteligență. Care dintre cele două surori gemene e nevasta bărbatului din imagine?

Test de inteligență rapid. În imagine apare un bărbat înconjurat de surori gemene, care dintre acestea este soția bărbatului?

08 mart. 2024, 08:30
Test de inteligență. Care dintre cele două surori gemene e nevasta bărbatului din imagine?
Test de inteligență. Care dintre cele două surori este soția bărbatului din imagine

Test de inteligență pentru genii. Testele de inteligență pot dezvolta capacitatea cognititvă a unei persoane. Astfel, atunci când copiii sunt mici, ar fi ideal să facă teste care includ cifre, numere, obiecte sau forme geometrice care să le dezvolte IQ-ul.

În acest nou test de inteligență trebuie să descoperiți care dintre cele două gemene este căsătorită cu bărbatul din imagine. Înainte de a ajunge la rezolvare, iată cîteva detalii legate de testele IQ.

Citește și: Test de inteligență cu chibrituri! Mută două bețe pentru a corecta ecuația 99-4=44

Testele de inteligență au fost perfecționate de psihologul francez Alfred Binet. Tot el a fost cel care a contribuit la scara „Binet – Simon”. Prin intermediul acestor teste se pune accentul pe capacitatea cognitivă a unei persoane. Testele se regăsesc preponderent în câmpul psihologic, fiind un instrument de măsurare a IQ-ului.

Test de inteligență. Cine e soția bărbatului

La o primă vedere a imaginii de mai sus se pot observa două femei care trag de brațele unui bărbat. Gemenele sunt îmbrăcate la fel, au părul scurt și tatuaje pe mâini. De altfel, în spatele celor trei personaje se află un tablou, însă, care este soția bărbatului?

Citește și: Test IQ. Demonstrează că ești genial găsind rinocerul din imagine! Doar 5% din oameni reușesc în 10 secunde

Răspunsul e foarte simplu de descoperit, mai ales dacă priviți toate detaliile care apar în imagine. Dacă priviți tabloul, se poate observa cine este soția bărbatului. Răspunsul corect este Rachel, pentru că are tatuaj pe brațul drept.