Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de uliu! Găsește greșeala colosală din imagine. Ai doar cinci secunde la dispoziție

Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de uliu! Astăzi îți propunem un nou test de inteligență care a făcut furori pe rețelele de socializare și care îți va pune la încercare perspicacitatea, viteza și capacitățile vizuale.

27 feb. 2024, 19:26
Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de uliu! Găsește greșeala colosală din imagine. Ai doar cinci secunde la dispoziție
Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de uliu! Găsește greșeala colosală din imagine

Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de uliu! Găsește greșeala colosală din imagine. Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să descoperi greșeala ascunsă în bucătărie.

Citește și Test de inteligență rapid! Găsește obiectul care nu are ce să caute în imagine în doar cinci secunde

Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de uliu! Găsește greșeala colosală din imagine

Atenție! Ai la dispoziție doar cinci secunde să rezolvi acest test, asta dacă vrei să faci parte din categoria geniilor cu ochi de uluiu.

Dacă ai descoperit greșeala, te felicităm, ești un adevărat geniu cu ochi de uliu! Dacă nu te vom ajuta noi și îți vom dezvălui soluția, de obicei, în imaginea de mai jos.

Însă recomandarea noastră este să rezolvi cât mai multe astfel de teste pentru a căpăta o oarecare perspicacitate.

IQ-ul este măsura inteligenței umane și se poate stabili pentru fiecare persoană în parte prin rezolvarea unor teste ori rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui patern, într-un ansamblu de numere sau imagini.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Doar o minte de GENIU poate rezolva acest test de inteligență. Mută un singur băț de chibrit pentru a corecta operația matematică 9×2=7+8