Test de inteligență. Găsește cel mai mare număr posibil din doar două mutări, în doar 20 de secunde

Test de inteligență. O nouă provocare pentru cei care vor să-și testeze atenția. Nu ar trebui să fie foarte greu pentru cei cu o minte ageră.

16 aug. 2023, 23:00
Test de inteligență. Găsește cel mai mare număr posibil din doar două mutări, în doar 20 de secunde
Test de inteligență rapid

Test de inteligență în 20 de secunde! Nu este o problemă complicată, dar trebuie să răspunzi foarte rapid.

Tot ce trebuie să faceți este să formați cel mai mare număr posibil mutând doar două bețe de chibrit. Crezi că poți rezolva acest test de inteligență în doar 20 de secunde?

Citește și: Test de inteligență pentru genii! Găsește litera diferită de M în doar 60 de secunde

Ghicitoarea a devenit virală în mediul online, lăsând mai mulți internauți confuzi. A fost postat recent pe Tik Tok, acolo unde sunt adesea partajate chestionare și teste IQ.

Puzzle-ul de mai jos este pentru persoanele cărora le place să își măsoare tenacitatea.

Trebuie să mutați doar două bețe de chibrit pentru a obține un număr mai mare de 38. Pentru unii utilzatori a fost destul de greu să descopere soluția în timp util. Dacă nici tu nu ai reușit, găsești răspunsul mai jos.

Citește și: Testul de inteligență care îți arată dacă ai un IQ ridicat! Găsește greșeala din imagine în doar trei secunde

Pentru a obține cel mai mare număr posibil, trebuie să mutați două chibrituri din numărul 3 – potrivirile orizontale din mijloc și de jos și să le transformi pe ambele în numărul 1 din dreapta numărului 8. Astfel, în locul numărului 38, veți obține numărul 781, care este cel mai mare număr posibil pe care îl poți obține în acest test de inteligență.

IQ-ul reprezintă un tip de scor care indică nivelul de inteligență al unei persoane. Termenul „IQ” a fost inventat în anul 1912 de către psihologul William Stern pentru testul german numit Intelligenzquotient. Pe atunci, IQ-ul marca un raport între vârsta mentală și vârsta cronologică x 100.

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 se descurcă extraordinar în activitățile creatoare și sunt buni lideri. Aceste persoane sunt adevărate genii, descoperă noi teorii și aparate. Reprezintă 0,2% din populație.