Test de inteligență pentru geniile cu ochi de șoim! Câte greșeli sunt în această imagine? Reușești să le descoperi pe toate în cinci secunde?

Românii adoră testele de inteligență pentru că îi ajută să își descopere nivelul IQ-ului într-un mod, simplu, rapid și extrem de distractiv. Astăzi, îți propunem un nou test care le-a dat mari bătăi de cap internauților.

24 ian. 2024, 19:27
Test de inteligență pentru geniile cu ochi de șoim! Câte greșeli sunt în această imagine? Reușești să le descoperi pe toate în cinci secunde?
Test de inteligență pentru geniile cu ochi de șoim!

Test de inteligență pentru geniile cu ochi de șoim! Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să descoperi câte greșeli sunt.

Citește și Test de inteligență special pentru românii ageri! Doar un adevărat geniu descoperă câte cuburi sunt în imagine în doar 10 secunde

Test de inteligență pentru geniile cu ochi de șoim!

Numai adevăratele genii reușesc să le repereze în doar cinci secunde. Însă, nu trebuie să îți faci griji, și tu le poți descoperi cu puțină atenție și concentrare.

Dacă ai reușit să le găsești, te felicităm, ești un adevărat geniu cu ochi de șoim! Dacă nu te vom ajuta noi, însă pentru a dobândi o oarecare perspicacitate trebuie să rezolvi cât mai multe astfel de teste.

Revenind la soluția testului nostru de astăzi, hai să privim cu atenție imaginea de mai sus.

În primul rând trebuie să observi că alături de calul de pe malul lacului este și un inorog, armăsarul acela întâlnit doar în povești și filme pentru copii, aceasta este practic prima greșeală.

Apoi, dacă te vei uita cu atenție în apă vei observa că sunt doi delfini și cu siguranță nu au ce să caute într-un lac de pescuit.

De asemenea, privește cu atenție la cei doi pescari și ai să vezi că scaunul unuia dintre ei nu are picioare, ci levitează.

Celălalt pescar are o mătură în coada undiței, ceea ce este la rândul ei o greșeală.

Astfel, răspunsul corect la testul de astăzi este patru. În imaginea de mai sus, sunt patru greșeli, iată:

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență cu chibrituri. Mută un singur băț pentru a corecta I+II+III=III