Test de inteligență rapid pentru geniile cu ochi de șoim! Găsește elementul de pe masă care nu are pereche în doar nouă secunde

Testele de inteligență sunt vedetele anului și asta pentru că îi ajută pe oameni să își petreacă timpul liber într-un mod distractiv prin care își pot afla nivelul IQ-ului.

20 nov. 2023, 19:01
Test de inteligență rapid pentru geniile cu ochi de șoim! Găsește elementul de pe masă care nu are pereche în doar nouă secunde
Test de inteligență rapid pentru geniile cu ochi de șoim!

Test de inteligență rapid pentru geniile cu ochi de șoim! Astăzi îți prezentăm un nou test simplu și rapid pe care geniile cu ochi de șoim îl vor rezolva în doar nouă secunde.

Citește și Test de inteligență pentru geniile cu IQ peste medie! Găsește greșeala din imagine în doar cinci secunde

Test de inteligență rapid pentru geniile cu ochi de șoim!

Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să descoperi elementul de pe masă care nu are pereche.

Dacă ai reușit să îl găsești te felicităm, ești un adevărat geniu! Dacă nu, te vom ajuta noi, însă pe viitor ca să rezolvi astfel de provocări într-un timp record este recomandat să faci cât mai multe teste de inteligență pentru a-ți antrena perspicacitatea.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență pentru geniile cu ochi de șoim! Doar cei super deștepți reușesc să găsească cerbul din imagine în doar opt secunde