Test de IQ! Doar adevăratele genii cu ochi de șoim găsesc pasărea diferită din imagine

Testele de inteligență sunt pe val și în 2024 și asta pentru că românii au descoperit că pot să își petreacă timpul liber într-un mod distractiv, făcând ceva constructiv. Astăzi îți propunem un nou test de inteligență care îți va pune la încercare perspicacitatea și capacitatea de concentrare.

09 feb. 2024, 12:38
Test de IQ! Doar adevăratele genii cu ochi de șoim găsesc pasărea diferită din imagine

Doar adevăratele genii cu ochi de șoim găsesc pasărea diferită din imagine. Pentru a rezolva testul de astăzi, tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să descoperi care este pasărea diferită.

Citește și Test de inteligență pentru cele mai vigilente persoane! Găsește zebra ascunsă printre girafele din imagine. Ai doar zece secunde la dispoziție

Doar adevăratele genii cu ochi de șoim găsesc pasărea diferită din imagine

Atenție, ca să te înscrii în liga geniilor cu ochi de șoim și minte ascuțită trebuie să găsești pasărea buclucașă în doar 10 secunde.

Dacă ai descoperit răspunsul la testul de astăzi în mai puțin de 1o secunde, jos pălăria! Ești un adevărat geniu la care prietenii artrebui să se uite cu admirație.

Dacă nu, te vom ajuta noi și îți vom dezvălui soluția în imaginea de mai jos.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență cu chibrituri. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația 5-5=7