TEST de PERSONALITATE. Alege o cheie cu care ai vrea sa deschizi o ladă veche

Publicat: Miercuri, 08 Noiembrie 2017 13:22 // Actualizat: Miercuri, 08 Noiembrie 2017 13:24 // Sursa: romaniatv.net

Imaginează-te mergând printr-o pădure sau un castel vechi și te împiedici la un moment dat de o ladă inchisa cu lacat mare si care pare ca ar ascunde o comoara. Cât de mare poate fi tentația de a o deschide? Puțini sunt cei care vor trece pe lângă acest obiect misterios fara sa fie interesati de ce poate sa ascunda. Poate în el sunt ascunse comori prețioase sau rochii și bijuterii de prințese?

Ai decis să deschizi totuși această ladă, iar în fața ta stă o legătură de chei. Fiecare dintre acestea este misterioasă și interesantă în felul ei. Care este prima cheie cu care vei deschide lada?

Dacă ai ales cheia numărul 1 – NU ești un om visător. Nu crezi în minuni și vei deschide lada fără vreo anumită speranță. Acest lucru dovedește că în viață ești un om rațional.

Ai ales cheia numărul 2 – privești mereu viața prin prisma fricii. Nu ești o persoană deloc naivă și ai un caracter dificil. Dar, în ciuda acestui lucru, familia știe că încrederea ta trebuie câștigată.

În cazul în care ai ales cheia cu numărul 3 – ești o persoană conservatoare și ții mult la obiceiuri. Nu îți place schimbarea, dar totuși ești o persoană interesantă și inteligentă.

Dacă ați ales cheia cu numărul 4 – ești un visător adevărat. Cel mai mult apreciezi bunătatea și sinceritatea, fiindcă consideri aceste elemente indispensabile în crearea unui viitor luminos. Ești o persoană creativă, astfel îți dedici tot timpul liber hobby-urilor tale.

Dacă ați ales cheia cu numărul 5 – ai o imaginație puternică. Cu ușurință poți deveni un scriitor, fiindcă ai capacitatea de a transforma în capodoperă orice situație banală din viață. Ești înnebunit după aventură, deci nu vei scăpa nici o șansă de a experimenta ceva nou.

Ai ales cheia cu numărul 6 – ești acea persoană care știe să păstreze secrete. Te atrage tot ce e misterios și enigmatic. Îți dorești mereu să descoperi și să cunoști marele taine.

Citeşte şi TEST de PERSONALITATE. Copacul pe care îl alegi poate spune multe despre caracterul tău

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
caracter cheie personalitate test personalitate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H