TEST de personalitate: Anotimpul preferat spune TOTUL despre tine

Vrei să ştii ce spune anotimpul preferat despre tine? Alege-ţi favoritul şi citeşte interpretarea de mai jos.

19 feb. 2015, 10:08
TEST de personalitate: Anotimpul preferat spune TOTUL despre tine

Primavara: Evoluezi constant, la fel ca anotimpul tau preferat

Esti extrem de creativa si intr-o continua dezvoltare. Consideri ca poti fi mai bun de la an la an asa ca esti intr-o continua perfectionare.

Citeşte şi Testul care îţi arată dacă eşti o persoană pesimistă sau optimistă

Ramai optimista si energica chiar daca anii trec peste tine. Ai un spirit tanar, care te ajuta sa reusesti tot ce iti propui. Iti place sa crezi ca viata e roz si insisti sa vezi doar partea buna a lucrurilor. O cariera intr-un domeniu creativ va fi incununata de succes.

Vara: Esti viguroasa ca iarna

Practica din fire, insa totodata curajoasa, accepti cu placere provocarile la care te supune viata. Esti muncitoare si nu te plangi atunci cand trebuie sa depui eforturi mai mari la locul de munca, chiar daca iti neglijezi uneori viata personala.

Ai o fire analitica si iti pierzi rareori cumpatul. Esti perseverenta si nu renunti pana cand nu iti atingi telul. Determinata si deloc emotiva, ai o fire puternica. Intrucat esti foarte corecta, cei din jur te apreciaza.

Citeşte şi Arhetipuri feminine în astrologie: tu ce fel de personalitate astrală ai?

Toamna: Esti relaxata si lipsita de griji ca anotimpul tau preferat

Esti deschisa la tot ce e nou si nu te lasi speriata de nimic. Independenta din fire, apreciezi libertatea mai mult decat orice altceva.

Citeste continuarea pe feminis.ro.