Test IQ cu chibrituri. Corectează egalitatea 0+6=2, mutând un singur băț

Acest test IQ vă pune la încercare capacitatea de concentrare și atenția la detalii. Tot ce trebuie să faci este să muți un băț de chibrit pentru a corecta 0+6=2.

01 apr. 2024, 23:21
Test IQ cu chibrituri. Corectează egalitatea 0+6=2, mutând un singur băț
Test IQ cu bețe de chibrit

Test IQ cu bețe de chibrit. Mută un singur băț din imaginea de mai jos pentru a corecta egalitatea 0+6=2.

Înainte de a dezvălui soluția corectă, haideți să aflăm ce este un test IQ.

Citește și: TEST IQ | Găsește cele trei diferențe din imagine în doar zece secunde

Ce este un test IQ

IQ-ul este prescurtarea de la coeficient de inteligență, măsoară capacitatea de raționament a unei persoane. Acesta ar trebui să evalueze cât de bine poate un individ să folosească informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții.

Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. Totodată, măsoară cât de bine pot oamenii să rezolve puzzle-urile și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit, dar și cât de repede de întâmplă acest lucru.

Testele IQ există de mai bine de un secol. Acestea au fost create inițial în Franța, pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Citește și: Test de inteligență pentru genii. Găsește cele cinci greșeli din imagine în cel mai scurt timp posibil

Guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestora în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau dacă oamenii necalificați vor intra în luptă ar fi periculos. Armata continuă să facă acets lucru și în ziua de astăzi.

Rezolvare TEST IQ

Dacă nu ai reușit de unul singur, iată soluția în imaginile de mai jos.