Test IQ pentru minți ascuțite. Mută un singur creion pentru a obține patru triunghiuri

Rezolvă acest test IQ cu totul diferit față de cele obișnuite. Numai cei cu o atenție foarte mare pot găsi soluția perfectă.

04 dec. 2023, 09:06
Test IQ pentru minți ascuțite. Mută un singur creion pentru a obține patru triunghiuri
Test IQ cu creioane pentru genii

Acest test IQ este mai greu decât cele cu care v-am obișnut. În general, testele de inteligență ajută la evaluarea abilităților cognitive, emoționale, sociale sau a competențelor. Tu poți găsi răspunsul la această nouă provocare?

Citește și: TEST IQ | Nimeni nu a știut rezolve misterul acestui exercițiu! Tema de casă care a dat bătăi de cap inclusiv părinților

Test IQ. Mută un creion pentru a obține patru triunghiuri

Testul propus astăzi îți va pune mintea la contribuție. Tot ce trebuie să faci este să muți un singur creion pentru a obține cele patru triunghiuri.

În care nu ai fost suficient de atent și de creativ și nu ai reușit să aflii răspunsul corect, nu-ți face griji. Găsești rezolvarea acestui test mai jos.

Pentru a descoperi care este răspunsul la acest test IQ, trebuie să provești dincolo de imagine pentru că există un secret. Este foarte probabil ca mulți dintre voi să vă fi gândit că trebuie să formați patru triunghiuri, adică patru forme geometrice, dar nu acesta este răspunsul.

Citește și: Test IQ pentru genii. Corectează 8+3=3 mutând un singur băț de chibrit

Trebuie să muți doar un creion, iar acesta va fi cel care formează a trei alatură a primului triunghi. După aceea, el trebuie așezat încât latura de jos a primului triunghi să îl atingă la jumătate.

Astfel, dacă mutăm creionul sub forma explicată, cei obține cifra „4”. Iar în imagine va apărea „4 triunghiuri”.