Test pentru genii! Ce mașină trebuie îndepărată pentru a elimina ambuteiajul din imagine. Doar cei vigilenți își pot da seama în doar 15 secunde

România TV îți propune un alt test care să îți pună mintea la contribuție și atenția la detalii! Te consideri o persoană vigilentă? Ei bine, rămâi aici și află dacă chiar ești!

22 dec. 2023, 19:58
Test pentru genii! Ce mașină trebuie îndepărată pentru a elimina ambuteiajul din imagine. Doar cei vigilenți își pot da seama în doar 15 secunde

Doar persoanele cu un coeficient de inteligență peste medie pot da un răspuns corect în doar 15 secunde. În testul pe care ți-l prezentăm astăzi trebuie să identifici ce mașină trebuie să fie scoasă pentru a elimina blocajul traficului din imagine.

Citește și Testul IQ pe care doar 2% dintre oameni reușesc să îl rezolve! Dacă ești genial reușești să vezi animalul din imagine în doar 5 secunde

Acest test IQ este o altă modalitate prin care îți poți testa nivelul de inteligență, în timp ce rezolvi un astfel de test trebuie să privești cu foarte multă atenție și să te concentrezi.

În imaginea de mai sus trebuie să alegi ce mașină trebuie îndepărtată pentru a elibera traficul de pe șosea, dar trebuie să faci asta în doar 15 secunde!

În imagine poți observa 7 mașini care s-au întâlnit într-o intersecție și a fost creat un ambuteiaj. Astfel, dacă unul dintre autoturisme este scos din ambuteiaj, restul vechiculelor ar putea să se deplaseze, potrivit Jagranjosh.com.

Care este răspunsul corect

Dacă te uiți cu atenție la direcția tuturor celor 7 mașini din imagine, vei putea identifica mașina care ar trebui scoasă pentru a elimina ambuteiajul de pe drum. De asemenea, reține că drumurile se intersectează.

Deci, să identificăm ce mașină ar trebui eliminată dintre cele 7 mașini: Mașina nr. 1 și mașina nr. 2 merg în aceeași direcție spre sud la intersecția de pe drum. Mașina nr. 4 și mașina nr. 5 merg în aceeași direcție spre vest la intersecția de pe drum.

Mașina nr. 6 și mașina nr. 7 merg în aceeași direcție spre nord la intersecția de pe drum. Doar mașina nr. 3 merge spre est la intersecția de pe drum.

Citește și Test IQ pentru adevăratele genii. Rezolvă ecuația și află cât de inteligent ești

Deci, răspunsul la acest puzzle mental este că ambuteiajul ar fi eliminat prin îndepărtarea mașinii nr. 3. Când mașina nr. 3 este eliminată din imagine, mașina nr. 1 și mașina nr. 2 vor putea merge la mai întâi direcția sud. Apoi, mașina nr. 4 și mașina nr. 5 vor putea merge pe direcția vest al doilea. Și, în sfârșit, mașina nr. 6 și mașina nr. 7 vor putea merge în direcția nord.