Testament Zina Dumitrescu. Cine a primit toată averea

Zina Dumitrescu avea o avere uriaşă, înainte să fie internată la azilul unde a stat până în ultima clipă a vieţii. Cu toate acestea, mama Zina se pare că a rămas doar cu un singur teren intravilan pe care-l deținea împreună cu o prietenă.

07 mart. 2020, 18:53
Testament Zina Dumitrescu. Cine a primit toată averea

„Din ce știu, mai avea un singur teren era intravilan. Fiul său nu a putut să-l vândă, pentru că era luat împreună cu o prietenă de-a Zinei. Și nimeni nu se bagă să cumpere doar o cotă parte”, a spus Ion Cassian, înainte cu câteva luni ca Zina Dumitrescu să moară.

Citeşte şi ŞOCANT! Ultima imagine cu Zina Dumitrescu în viaţă! Cum arăta „mama modei româneşti” FOTO

„Mama Zina” ar fi vrut să lase moștenire terenul pe care-l mai deține azilului de bătrâni care-i devenise casă. Cu toate acestea, nu se știe dacă, înainte să se stingă din viață, Zina Dumitrescu a apucat să meargă la un notar împreună cu Ion Cassian, bărbatul care deține stabilimentul, și să parafeze moștenirea în mod oficial.

Mai mult decât atât, în urmă cu ceva timp, Ion Cassian a susținut că fiul regretatei creatoare de modă, Cătălin Negreanu, nu mai avea dreptul la avere din simplul motiv că acesta nu și-a mai vizitat mama de multă vreme.

„Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta. Legal, el era obligat să aibă grijă de părinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit. El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare”, a mărturisit, Ion Cassian, directorul casei de bătrâni din Ghermănești, pentru o publicație din România.

Zina Dumitrescu a fost considerată ca fiind cea care a pus bazele modei în România. Zina Dumitrescu a încetat din viață în data de 29 martie 2019, la vârsta de 82 de ani. Aceasta s-a stins din viață la azilul unde și-a petrecut ultimii ani de viață.