Testamentul lui Aurelian Preda. Ana Maria Rosa, fata artistului, nu este menţionată în act FOTO

Testamentul lui Aurelian Preda a fost făcut public. Ana Maria Rosa, fata artistului, nu este menţionată în act.

06 nov. 2019, 11:13

La 3 ani de la moartea lui Aurelian Preda, testamentul său a fost făcut public, iar fiica sa nu se regăseşte nicăieri, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi Ana Maria Preda, declaraţii şocante despre „tatăl adoptiv”. „Eram bolnavă… a întreţinut un act sexual cu mine”

Documentul a fost făcut public și astfel a fost cunoscută și persoana care a primit averea. Banii lui Aurelian Preda au ajuns pe mâinile nașei din Italia și ai fiicei acesteia. Se pare că „nașa din Italia” i-a fost și soție cântărețului.

Testamentul parafat al lui Aurelian Preda:

„Subsemnatul PREDA AURELIAN ION, domiciliat în Pitești, jud. Argeș, dispun pentru cazul încetării mele din viață următoarele:

Las d-nei MARIA, domiciliată în … să stăpânească în deplină proprietate și posesie întreaga mea avere mobilă și imobilă ce se va găsi în patrimoniul meu la încetarea mea din viață.

Arăt că mi s-au adus la cunoștință dispozițiile art. 841 și următoarele din Codul Civil cu privire la rezerva legală și cotitatea disponibilă.

În situația în care la data decesului meu, legatara Maria nu mai este în viață, dispun ca toată averea mea mobilă și imobilă ce se va găsi în patrimoniul meu, să fie stăpânită în deplină proprietate și posesie de ANDREEA (n.r. fiica Mariei), domiciliată în jud. Argeș. Redactat, dactilografiat și autentificat în 3 exemplare astăzi 25.11. 1997, BIROUL NOTARULUI PUBLIC … din care mi s-au eliberat 2 exemplare”.