Testul de inteligență al iernii! Doar adevăratele genii reușesc să găsească bărbatul real ascuns printre statui

Românii adoră testele de inteligență pentru că le pun la încercare perspicacitatea și inteligența. Cu ajutorul lor își pot descoperi nivelul IQ-ului și își pot petrece timpul liber într-un mod foarte plăcut și relaxant. Astăzi îți propunem un nou test de inteligență pe care îl considerăm provocarea iernii.

08 dec. 2023, 22:33
Testul de inteligență al iernii! Doar adevăratele genii reușesc să găsească bărbatul real ascuns printre statui
Testul de inteligență al iernii!

Testul de inteligență al iernii! Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să găsești bărbatul real ascuns printre statui.

Citește și Test de inteligență pentru geniile cu ochi de uliu! Găsește cele trei diferențe între imagini în doar 10 secunde

Testul de inteligență al iernii!

Doar adevăratele genii reușesc să îl găsească în mai puțin de șapte secunde.

Dacă l-ai descoperit, te felicităm, faci parte din liga adevăratelor genii! Dacă nu, te vom ajuta noi, însă pe viitor, trebuie să rezolvi cât mai multe astfel de provocări dacă vrei să dobândești o perspicacitate ieșită din comun.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Dacă ai reușit să rezolvi acest test te felicităm, ești un adevărat geniu! Dacă nu, te vom ajuta noi și în imaginea de mai jos vei afla unde se află ascunsă litera E.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență. Verifică-ți IQ-ul și ghicește care dintre cele 6 obiecte este diferit