TESTUL INIMII. Alege o inimă şi vei afla ce fel de iubită eşti

Când vine vorba de dragoste, orice persoană devine subiectivă și de cele mai multe ori este bine să ne detașăm puțin și să ne privim dinafară pentru a vedea dacă ne comportăm de apt cum ar trebui cu partenerul nostru.

29 sept. 2017, 10:15
TESTUL INIMII. Alege o inimă şi vei afla ce fel de iubită eşti

Rareori, oamenii recunosc că ei greșesc când vine vorba de relație și de partenerul de viață. Dăm deseori vina pe partener, fără a ne vedea propriile greșeli și asta cauzează multe neînțelegeri și chiar despărțire.

Citeşte şi TEST fulger: Primul lucru pe care îl vezi în imagine îţi dezvăluie cea mai puternică frică. Eşti pregătit să o afli?

Alege o inimă din imagine și vei descoperi cum ești de fapt în relația ta. alege-o pe cea care îți sare prima dată în ochi și care te atrage cel mai mult. Ea va dezvălui ce vei de iubită ești și cum îți place să fii într-o relație.

Inima numărul 1:

Chiar imaginea reprezintă deschidere către nou și de aceea ești iubita care se oferă pe tavă într-o relație. Ești loială și poți tolera multe partenerului tău și nu te gândești la nici un efect negativ care poate apărea.

Ești iubita perfectă și atunci când ești într-o relație te dăruiești cu totul. Te dezbraci de toate secretele și te deschizi total în fața partenerului tău. nici măcar nu te uiți la alți bărbați pentru că pentru tine există doar unul, iubitul tău.

Nu este tocmai bine să fii atât de deschisă de fiecare dată și nu trebuie să te implici la fel de mult în fiecare relație pentru că poți da peste un bărbat care să nu te aprecieze la adevărata ta valoare și tot tu vei avea de suferit.

Inima numărul 2:

Inima în lanțuri reprezintă dragostea care nu trece prin inimă, ci prin creier. Ești o femeie care se bazează pe rațiune și de cele mai multe ori nu iubești pe cine îți dictează inima, ci pe cine crezi că trebuie și că merită.

Odată ce te îndrăgostești, te vei dărui cu totul doar după ce vei fi convinsă că merită bărbatul de lângă tine. Trebuie să te simți în siguranță și nu trebuie să ai nici un fel de incertitudine în ceea ce-l privește.

Dacă începi să nu te mai concentrezi atât de mult pe rațiune și îți dai frâu sentimentelor sincere, te vei bucura mai mult de viață și vei avea parte de adevărate iubiri care să te încânte și să-ți tulbure viața, într-un sens bun, desigur.

Inima numărul 3:

Ești genul acela de iubită care este plină de imaginație și de creativitate din toate punctele de vedere. Știi cum să ieși din rutină și partenerul tău nu se va plictisi niciodată într-o relație cu tine. Îți place să te distrezi, să socializezi și să încerci lucruri noi.

Deși ai o viață activă care nu va permite ca plictiseala să se stabilizeze în relație, partenerul tău va avea nevoie și de intimitate și va vrea să petreceți timp doar voi doi. Încearcă să fii atentă și la nevoile lui, nu doar la ale tale.

Îți place să călătorești și să petreci cât mai mult timp cu oamenii, însă întreabă-ți partenerul dacă se simte confortabil cu asta, poate vrea să aveți timp doar pentru voi. Călătorește doar cu el!

Inima cu numărul 4:

Ești o iubită romantică și sensibilă pentru care orice relație este un basm. Pentru tine dragostea este ceva absolut și te implici în întregime. Îi oferi totul partenerului și nu te simți niciodată mai satisfăcută decât atunci când partenerul tău este fericit.

Citeşte şi Test de personalitate! Spune-ne ce vezi prima oară şi află ce înseamnă asta despre tine!

Deși este un lucru bun că ești romantică și afectuoasă, după un timp partenerul tău se poate simți presat să îți facă aceleași declarații de dragoste sau să-ți dovedească permanent ce simte pentru tine. Trebuie să înveți să apreciezi ceea ce ai și să nu ai așteptări prea mari.

Inima cu numărul 5:

Dacă ai ales această inimă, este una dintre cele mai pasionale iubite. ești totuși extrem de geloasă și uneori tinzi să exagerezi când vine vorba de impulsivitate. Nu îți poți stăpânii firea explozivă și de aceea iubitul tău trebuie să țină pasul cu tine.

Încearcă să nu-ți sufoci iubitul cu posesivitatea ta pentru că-l vei îndepărta cu siguranță. Oferă-i timp și nu-l obosi cu firea ta activă. Când vine vorba de amor, îți pui în valoare toate calitățile și-ți da partenerul pe spate.

Inima cu numărul 6:

Inima cusută reprezintă faptul că nu ești pregătită pentru o relație pentru că nu ai încredere prea mare în bărbați. Ești o persoană precaută pentru că ai suferit în trecut și nu vrei să se ma întâmple. Ți-a fost greu să-ți revii după despărțire și de aceea mai bine ești indiferentă.

Ar trebui să nu mai ieși la întâlniri o perioadă și ar trebui să-ți lași inima să se vindece. Nu numai că îți va fi greu ție la început, dar și partenerului tău îi va fi pentru că nu se va înțelege cu tine și nu vei fi pregătită să te deschizi în totalitate.