Testul primăverii: alege o floare şi vezi cum va fi primăvara ta

Îi suntem recunoscătoare iernii: fără ea, nu am avea primăvară. Ce poate fi mai frumos decât să contempli, an de an, cum asprimea frigului e înlocuită de alinarea caldă a temperaturilor mai ridicate, iar pământul golaş se acoperă de un covor multicolor de flori.

21 feb. 2017, 11:56
Testul primăverii: alege o floare şi vezi cum va fi primăvara ta

Azi te tentăm cu cel mai frumos test cu putinţă, cel al florilor de primăvară! Alege una dintre minunatele podoabe ale primăverii şi vezi ce spune opţiunea ta despre cum vei trăi cele mai pline de speranţă trei luni din an!
Alege o floare şi primeşte o prorocire!

Alege una dintre florile de mai jos şi vezi cum va fi primăvara ta.

Ai ales ghiocelul

Giochelul, vestitor al primăverii, cu floarea sa mică, dar vitează, care străpunge stratul alb, dar aspru de zăpadă, şi anunţă lumea că timpurile rele sunt pe cale să se încheie, se numără printre cele mai iubite flori!

Ce spune despre tine răspunsul oferit la testul primăverii? Că vei depăşi o mare greutate din viaţă în cel mai frumos anotimp al anului! Îţi este scris acum să treci peste acea dificultate care te-a presat în timpul iernii şi care va deveni scrum, sub impactul cu lumina puternică a primăverii. Precum un ghiocel, vei scoate capul de sub zăpadă şi vei fi pregătită să le arăţi tuturor cum se răzbeşte în momente de cumpănă!

Ai ales narcisa

Colorată, cu un parfum îmbătător, denumirea narcisei este corelată de legenda lui Narcis, frumosul tânăr singuratic, de care toate nimfele se îndrăgosteau, blestemat însă din cauza indiferenţei sale să se iubească doar pe sine.

Dacă te-ai orientat spre această superbă floare în testul primăverii, te aşteaptă zile fierbinţi şi nopţi de-a dreptul toride. Nu, nu vorbim despre încălzirea globală, ci despre pasiunea şi iubirea care îţi vor însenina următoarele luni. Vei avea o relaţie intensă, dezlănţuită, căreia nu i te vei putea opune. Deşi trăieşti sentimente care te aduc la limită, ridicându-te şi coboarându-te într-un ritm frenetic, se pare că iubirea ta nu va dăinui prea mult!

Citeşte mai mult pe divahair.ro