Tragedie. Un tânăr a căzut de la balconul unui hotel în timp ce se juca pe telefon

Un student a murit după ce a căzut de la balconul unui hotel din Bangkok în timp ce încerca să prindă semnal la telefon pentru a juca un joc online, a declarat miercuri poliţia, citată de DPA.

30 ian. 2019, 11:39
Tragedie. Un tânăr a căzut de la balconul unui hotel în timp ce se juca pe telefon

Pattanadej Homhuan, un student în vârstă de 21 de ani din oraşului Chiang Mai (nord), se afla în capitala Thailandei pentru a participa la un turneu de Arena of Valor (RoV), un popular joc multiplayer online, a informat Sujin Polprapapornchai, un poliţist din districtul Huay Kwang din Bangkok, scrie agerpres.ro.

Citeşte şi Şoferul fugar care a ucis un tânăr şi a rănit grav alt bărbat în Arad a fost prins

Potrivit acestuia, Pattanadej a mers marţi pe balconul camerei sale de la primul etaj al hotelului unde era cazat pentru a juca jocul, după ce s-a întors de la un meci.

Prietenii studentului au povestit că au sesizat, la un moment dat, că personajul din joc al lui Pattanadej nu s-a mai mişcat, aşa că au ieşit pe balcon pentru a verifica ce se întâmplă şi l-au văzut căzut la pământ, cu telefonul alături de el.

Tânărul a supravieţuit iniţial căderii, însă a decedat mai târziu din cauza leziunilor suferite, a adăugat Sujin.

Peste 27 de milioane de thailandezi, din populaţia de 69 de milioane a ţării, au folosit smartphone-uri în 2018, potrivit companiei germane Statista.