Thailandezii, stupefiaţi. O minge de foc a străbătut cerul deasupra capitalei Bangkok VIDEO

O înregistrare video arată imagini uimitoare, cu o minge de foc ce a trecut pe deasupra capitalei thailandeze, lăsând o "coadă" de fum în urma ei şi pe martorii acestui eveniment, stupefiaţi.

07 sept. 2015, 09:36
Thailandezii, stupefiaţi. O minge de foc a străbătut cerul deasupra capitalei Bangkok VIDEO

Mingea de foc strălucitoare a „tăiat” cerul de deasupra Bangkok-ului cu o viteză uimitoare, timp de câteva secunde, apoi a dispărut. În urma ei a rămas o dâră de fum, vizibilă din cartierul Khet Huai Khwang.

Autorităţile thailandeze nu au făcut niciun comentariu deocamdată despre evenimentul care s-a petrecut luni. Se crede că ar fi fost vorba despre un meteorit, potzrivit România TV

Un bărbat care s-a recomandat ca fiind analist militar a scris pe Twitter că, după viteza cu care mingea de foc a străbătut cerul este aproape sigur că ar fi fost un meteorit.

Citeşte şi IMAGINI INCREDIBILE. Meteorit spectaculos la Buenos Aires VIDEO

Unii dintre cei care au fost martori la acest eveniment au declarat că au auzit şi o bubuitură puternică. Şi oamenii de ştiinţă cred că a fost vorba de un meteorit, dar, deocamdată, nu se ştie unde ar fi căzut, iar autorităţile cercetează cazul pentru a se afla ce s-a întâmplat cu adevărat.

Un specialist din cadrul Planetariumului din Bagkok a declarat pentru Bangkok Post că nu există deocamdată nicio informaţie despre căderea vreunui meteorit pe Pământ. „Dacă un meteorit ar fi căzut pe Pământ, ar fi fost, probabil observat, dar cei mai mulţi ard în atmosferă. Specialistul a mai spus că ar fi putut fi şi un balon care luase foc în aer.