The Voice: Cum arată acum cel care a făcut-o pe Jessie J să se întindă pe scenă pentru el FOTO

Ash Morgan a făcut senzaţie în sezonul trecut al emisiunii "The Voice UK", cu una dintre cele mai bune audiţii din istoria show-ului, iar vocea sa nu a trecut neobservată. Solistul a trecut printr-o schimbare fizică neaşteptată.

15 nov. 2013, 16:54

Britanicul în vârstă de 27 de ani a reuşit să dea lovitura pe piaţa muzicală din Marea Britanie şi a anunţat pe contul său de Facebook că a bătut palma pentru a scoate primul său album, care va apărea la primăvară, potrivit vocearomaniei.ro.

„Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru! Îmi doresc să fi vorbit portugheza, poloneza, greaca şi multe altele pentru a vă putea mulţumi tuturor. Am intrat în studioul de înregistrări aşa că în primăvară veţi putea găsi pe piaţă primul meu album. Vă iubesc!”, a scris Ash pe reţeaua de socializare.

VEZI ŞI Jessie J şi-a uitat pantalonii acasă! Vezi cum a apărut cântăreaţa pe scenă FOTO

Ash s-a făcut remarcat încă de la audiţiile pe nevăzute de la „The Voice UK„, unde a interpretat melodia „Never tear us apart” şi a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune. Jessie J s-a întors prima şi a fost atât de entuziasmată de talentul fenomenal al cântăreţului încât s-a întins pe scenă pentru el, îndemnându-l să cânte mai departe.