Theo Rose a suferit din dragoste: „n-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând”

Theo Rose a suferit din dragoste. Cântăreaţa a făcut dezvăluiri despre viaţa ei personală, pe reţelele de socializare, şi a mărturisit că noua ei piesă reprezintă foarte bine felul în care s-a manifestat decepția amoroasă.

10 mart. 2022, 17:30
Theo Rose a suferit din dragoste: „n-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând”

Theo Rose a suferit din dragoste. Artista le-a răspuns fanilor la toate întrebările legate de noua ei piesă, iar una dintre ele a fost mai personală şi anume dacă a suferit din dragoste.

Theo Rose a suferit din dragoste

Cântăreaţa a mărturisit că a suferit mult din dragoste şi a recunoscut că în cazul ei suferința se manifestă destul de puternic.

Eu când am suferit n-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând. Nu știam când dorm și când sunt trează. Așa s-a manifestat la mine suferința și așa am cântat-o”, a fost răspunsul lui Theo Rose.

Citeşte şi: Theo Rose, dezvăluiri în premieră despre relația cu iubitul ei și cererea în căsătorie: „E un legământ special. Mi-am dat seama ce vreau”

Theo Rose, printre membrii juriului la Vocea României?

Emisiunea-concurs „Vocea României” se întoarce la ProTv cu sezonul 10. Postul de televiziune a anunțat că au început deja preselecțiile.

Theo Rose, invitată în podcast-ul lui Horia Brenciu a mărturisit cum ar reacționa dacă i s-ar propune să fie la masa juriului la Vocea României.

Ce ai spune dacă ți s-ar propune să fii jurat la Vocea României?”, a întrebat-o Horia Brenciu.

Theo Rose, realistă de fel, a spus că e abia la începutul carierei sale muzicale și că nu s-ar simți pregătită să fie pusă în această postură atât de devreme.

Eu sunt foarte conștientă de momentul în care mă aflu acum. Evident că e tentant pentru oricine. Dar părerea mea e că mai am de așteptat o vreme până să pot juriza. Îmi place postura de prezentatoare.

Mă ține cumva între lumile astea două. Plus că să fii jurat nici măcar nu e atât de bine și interesant că dacă oamenii nu sunt de acord cu tine, pe tine te ceartă mai rău. Prezentatorul n-are nicio vină.

Așa că, nu alerg după un post de jurat. Cred că trebuie să-mi câștig cu adevărat locul în industria muzicală românească. Acum e doar începutul pentru mine. Abia acum încep să-mi spun povestea”, a declarat Theo Rose.