Theo Rose, depistată pozitiv cu COVID-19. „Am mai avut o dată anul trecut”

Theo Rose a anunţat pe rețelele de socializare că are Covid-19. Cântăreaţa a mai fost infectată o dată, în noiembrie anul trecut, iar acum a contractat din nou virusul.

22 sept. 2021, 15:13
Theo Rose, depistată pozitiv cu COVID-19. „Am mai avut o dată anul trecut”

Theo Rose, depistată pozitiv cu COVID-19. Theo Rose a anunțat, miercuri, că are COVID-19. Tânăra artistă a făcut public și testul PCR pe care l-a făcut noaptea trecută. Este pentru a doua oară când vedeta se îmbolnăvește din cauza noului coronavirus.

Theo Rose, depistată pozitiv cu COVID-19

„Zilele trecute nu m-am simţit prea bine. Am simţit că mă ia o raceală, drept urmare am stat acasă, cu scopul de a face o pauză vocala pentru a putea onora cântările de săptămâna asta. Aseară am facut un test rapid, care a ieşit pozitiv. La orele 3:00 ale dimineţii am plecat să mă testez la o secţie de testare pcr non-stop. Astăzi am primit rezultatul, care este pozitiv. Mă simt ok, din fericire simptomele nu diferă cu mult faţă de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru că da, am mai fost infectată o dată!”, a scris Theo Rose.

Adela Popescu are COVID. Vedeta nu se vaccinase!

Acum, cântăreaţa a anunțat că este nevoită să-și anuleze toate spectacolele, deși era foarte încântată de programul aglomerat pe care îl avea: „Era o perioadă cu evenimente, cam ultima perioadă plină din sezonul acesta. Era vis pentru mine și toată trupa să le putem onora. Îmi pare rău! Vă țin aici la curent cu toate activitățile mele casnice și vă rog să aveți grijă de voi”.