Theo Rose, mai sinceră ca oricând. La ce vârstă și-a pierdut virginitatea. „Așa am fost eu crescută”

Theo Rose a făcut dezvăluiri neștiute din viața ei intimă. Artista a devenit printre cele mai ascultate de la noi, motiv pentru care fanii sunt foarte curioși să cunoască cât mai multe lucruri despre ea, atât în ceea ce privește cariera în muzică, cât și viața personală.

15 apr. 2024, 13:17
Theo Rose, mai sinceră ca oricând. La ce vârstă și-a pierdut virginitatea. „Așa am fost eu crescută”

Theo Rose cântă de la o vârstă fragedă și s-a lansat pe piața muzicală de când era o adolescentă, dar adevărata „explozie” a venit odată cu participarea ei în cadrul show-ului „Bravo, ai stil”. Apoi, a devenit jurat la Vocea României, a apărut ca actriță în „Clanul”, iar succesul și notorietatea ei au crescut într-un ritm rapid.

Pe plan personal, publicul știe despre Theo Rose că a avut o relație de cinci ani cu Alex Leonte, care s-a încheiat în momentul în care l-a cunoscut pe Anghel Damian, cel alături de care are și un copil, pe nume Sasha Ioan.

Citește și Livia, fosta soţie a lui Cătălin Bordea, mesaj eliberator după divorţ. Şi-a asumat relaţia cu Spike: „Plătim pentru orice”

Recent, Theo Rose a răspuns și la câteva întrebări mai personale, și anume când și-a pierdut virginitatea și ce părere are despre avort.

„Mi-am început viața sexuală majoră, având discernământ și putând să îmi asum consecințe și eventuala responsabilitate a creșterii unui copil. Că așa am fost eu crescută și învățată să gândesc. Judecați-l pe părintele de la biserica la care mă duceam eu să mă spovedesc că mi-a dat niște sfaturi, copiil fiind, care m-au ajutat. Sunt fericiă acum de cum mi-am organizat viața ținând cont de niște sfaturi pe care le-am primit în copilărie.”, a spus într-un InstaStory Theo Rose.

Artista a spus, în podcastul „Mișto by Bursucu” că, în cazul în care ar fi apărut un copil atunci când era într-o relație cu Alex Leonte, cel mai probabil ar fi rămas acolo.

„O femeie știe din prima. Eu cred că dacă o femeie spune că nu-și dorește un copil cât timp are o relație, nu își dorește cu el. Am întâlnit multe astfel de situații în care erau în relații lungi și spuneau că nu vor copii, că își trăiesc tinerețea, iar după ce s-au despărțit, a apărut imediat un copil. Cred că am și simțit asta. Nu mă gândeam la asta, poate declarativ. Până la final cred că a devenit așa. Alex este un băiat foarte frumos și așa când discutam noi de cum ar arăta copilul ni se părea tare, dar nu, nu am simțit. Nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie, nici el pentru mine. O lungă perioadă am fost, au fost 5 ani, în care a fost fix ce aveam nevoie. Nici nu s-a întâmplat. Dacă se întâmpla, eu nu făceam avort. Nici nu ieșeam din relația aia din proprie inițiativă”, a spus Theo Rose la podcastul, „Mișto by Bursucu”.

Theo Rose, adevărul despre infidelitatea de care a fost acuzată: „Cred că se întâmplă în viața tuturor”

Începutul relației dintre Theo Rose și Anghel Damian a fost extrem de discutat, mai ales în contextul în care toată lumea știa despre ei că erau implicați în alte relații.

„Au fost oameni care au preferat să creadă o variantă a lor. Puteam eu să ies și să spun orice. Ei și-au făcut deja scenariul în care eu am înșelat. Singurul lucru pe care am putut să-l fac a fost să ies în față, să-mi asum situația, să le explic oamenilor cum au stat lucrurile, de fapt, fără să dau prea multe detalii. Dar sunt oameni care au așteptat să se întâmple ceva ca să poată să le fie la îndemână să gândească asta despre mine. Eu cred că se întâmplă asta în viața tuturor, sunt oameni care stau după colț și așteaptă să se lege de ceva. Niciodată nu a fost asta un scop pentru mine.

Am pus la suflet, evident, tot Anghel m-a ajutat să ies. Și m-a ajutat să ies adevărul, faptul că știam cum sunt lucrurile, că în interiorul situației a fost clar pentru toți oamenii implicați, cei patru, cum au stat lucrurile. Chiar dacă a fost dureros, chiar dacă unii au trecut mai greu sau mai ușor, cumva îți mai spală din suflet faptul că lucrurile s-au întâmplat corect. Cât de corect se putea. Nu știu cât de corect e să te îndrăgostești, dar cred că corect e să mergi și să spui cum stau lucrurile acasă și să dai celuilalt libertatea de a-și continua viața liniștit, fără să fie trădat”, a declarat Theo Rose în podcastul lui Teo Trandafir.

Citește și Cum a ajuns Theo Rose, de fapt, jurat la Vocea României. Artista, dezvăluiri fără perdea: „Am considerat că sunt prea tânără, că trebuie să mai parcurg pași până acolo”