Theo Rose, momente de panică la un concert în Bruxelles. Ce au încercat să-i facă artistei: „Au văzut că nu o pot duce cu zăhărelul”

Theo Rose, momente de panică la un concert în Bruxelles. Este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România, iar lumea o solicită la evenimente. Ei bine, nu toți organizatorii sunt corecți și își respectă cuvântul, iar artista a dat peste o astfel de persoană.

12 mart. 2024, 10:07
Theo Rose, momente de panică la un concert în Bruxelles. Ce au încercat să-i facă artistei: „Au văzut că nu o pot duce cu zăhărelul”
Theo Rose, momente de panică la un concert în Bruxelles

Theo Rose, momente de panică la un concert în Bruxelles. Prezentă la un eveniment peste hotare, artista ar fi avut mari emoții în a-și încasa onorariul și ar fi intrat în posesia banilor doar după ce ar fi pus piciorul în prag, amenințând că nu va cânta.

Citește și: Drama prin care trece socrul lui Theo Rose. Laurențiu Damian a mărturisit ce are pe suflet: „Mi-e frică de singurătate”

Theo Rose, momente de panică la un concert în Bruxelles

Cu ocazia zilei de 8 martie, o femeie de afaceri a organizat o petrecere într-un local din capitala Belgiei. Pentru ca atmosfera să fie unică, au fost chemați mai mulți artiști, printre care și Theo Rose. Cu puțin timp înainte ca solista să-și înceapă reprezentația, ar fi primit informația că organizatoarea o duce cu zăhărelul, în ceea ce privește cealaltă jumătate de onorariu.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar iubilta lui Anghel Damian ar fi primit suma promis, în jur de 8.000 de euro. Nu de același tratament s-ar fi bucurat, însă, toată lumea.

Theo Rose a primit, potrivit protocolului, un avans, mai exact jumătate din bani, înainte să ajungă la Bruxelles. Restul urma să-l încaseze la fața locului. Doar că organizatoarea a încercat, pe românește, să o ardă.

I-a transmis că urmează să primească banii după ce cântă, că sunt niște probleme, vrăjeală… Theo nici nu a vrut să audă, le-a spus că ea și trupa ei, în total zece persoane, nu vor susține reprezentația. În cele din urmă, și-a primit banii, organizatorii au văzut că nu o pot duce cu zăhărelul.

Au existat cântăreți, bucătari care au participat la Chefi la Cuțite, fotografi și cameramani care au rămas neplătiți. Organizatoarea a dat, probabil, o țeapă aproximativ 100.000 de euro”, susțin surse din anturajul artistei, potrivit Cancan.ro.