Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă, fără să-și dea seama. Detaliul care i-a dat de gol

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc să devină părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să să experimenteze viața în trei.

21 dec. 2022, 18:32
Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă, fără să-și dea seama. Detaliul care i-a dat de gol

Theo Rose a confirmat că este însărcinată, la doar câteva luni de relație cu regizorul și actorul Anghel Damian. Cei doi se pregătesc acum pentru venirea pe lume a bebelușului lor. Și, desigur, toată lumea e curioasă să afle sexul copilului, iar cântăreața le-a venit în ajutor curioșilor.

Copilul va veni pe lume în luna iunie a anului următor. Până atunci, însă, Theo Rose încearcă să mai renunțe la proiectele pe care le are pentru a fi mai atentă la sănătatea sa. Artista a mărturisit că Anghel Damian o ajută enorm cu toate cele necesare.

Recent, Theo Rose a lăsat să iasă la iveală un detaliu legat de sexul copilului, care a fost interpretat în fel și chip de internauți. A postat pe Tik Tok un video în care apărea ținând în mână un articol vestimentar pentru copii. Pe respectiva bluziță albă era scris mesajul „My Little Rose” (Micuțul meu trandafir), care, cel mai probabil vine de la numele de scenă Theo Rose. Internauții au observat, totuși, un detaliu important, și anume că scrisul de pe articolul vestimentar e într-o nuanță de roz, ceea ce i-a făcut să se gândească la faptul că cei doi vor avea o fetiță.

Citește și Prima reacție a lui Anghel Damian după ce a aflat că el și Theo Rose vor deveni părinți: „Suntem copleșiți de fericire și emoții”

Nici Theo Rose, nici Anghel Damian nu au făcut declarații pe acest subiect până acum.

În trecut, însă Theo Rose spunea că are deja pregătit numele în cazul în care va fi băiat, iar dacă va fi fată are mai multe variante.

„ Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult’, a spus Theo Rose acum ceva timp, pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Theo Rose și Anghel Damian

S-au cunoscut pe platourile de filmare pentru serialul „Clanul”, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Theo Rose (25 de ani) și Anghel Damian au pus capăt relațiilor cu foștii parteneri în care erau implicați pentru a-și da o șansă. Amândoi au avut relații de lungă durată cu Alex Leonte, respectiv cu Lia Bugnar.

După doar câteva luni de relație, a apărut și vestea că Theo Rose a rămas însărcinată.

„Vă pup de la filmări! E adevărat, o să avem un nepoțel… sau o nepoată. Când iese vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții”, a confirmat vestea sarcinii Theo Rose, cu umorul său caracteristic.

Citește și Theo Rose, dezvăluiri despre cel mai greu moment prin care a trecut: „Mă gândeam la cât de rău îmi e”

La scurt timp, a venit și Anghel Damian cu confirmarea veștii. Actorul a dezvăluit că e o bucurie uriașă pentru amândoi, dar că ar fi preferat să dea ei vestea la momentul potrivit.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a spus Anghel Damian, potrivit protv.ro.