Theodor Paleologu: Monica Macovei este o opțiune mai NATURALĂ decît Cristian Diaconescu

Theodor Paleologu consideră că decizia Monicăi Macovei de a intra în cursa prezidenţialelor este o veste bună, deşi nu crede că aceasta poate câştiga. Mai mult, Paleologu cred că Macovei este, pentru electoratul de dreapta, "o opţiune mai naturală" decât Cristian Diaconescu.

06 aug. 2014, 07:28
Theodor Paleologu: Monica Macovei este o opțiune mai NATURALĂ decît Cristian Diaconescu

„Consider anunțul candidaturii doamnei Monica Macovei o veste bună în măsura în care va funcționa ca un pinten în coasta partidelor zise de dreapta. Nu cred că poate cîștiga, dar dacă este destul de înțeleaptă, va determina o schimbare în planurile păguboase de pînă în prezent”, scrie Theodor Paleologu pe Facebook. 

Paleologu notează că oricum, cele 12 procente ale PDL-ului i se datorează în mare măsură, așa că „n-are dreptate Cătălin Predoiu să spună că Macovei nu-și mai poate privi în ochi colegii PDL-iști”.

„Și n-are dreptate, după mine, nici președintele Băsescu să-i reproșeze tot timpul o divergență care ar trebui mai degrabă depășită decît răscolită la nesfîrșit. La urma urmei, pentru electoratul de dreapta Macovei este o opțiune mai naturală decît Cristian Diaconescu”, conchide Paleologu.

Monica Macovei a anunţat, marţi seara, că va candida la alegerile prezidenţiale. Europarlamentarul PDL a făcut anunţul într-un material video postat marţi pe site-ul www.MacoveiPresedinte.ro.

CITEŞTE ŞI Monica Macovei, CANDIDAT la alegerile prezidenţiale 2014: O provocare pe care mi-o asum cu hotărâre – VIDEO