Theodor Stolojan: Ştiam că o să vină schimbarea, dar nu mă aşteptam să vină pe o tragedie incredibilă

Se aştepta o schimbare politică în România, spune fostul prim-ministru Theodor Stolojan. În emisiunea România Exclusiv, moderată de Simona Gheorghe, el a subliniat că ceea ce se întâmplă zilele acestea în ţara noastră este ceea ce trebuia să se întâmple de mult timp.

09 nov. 2015, 06:47
Theodor Stolojan: Ştiam că o să vină schimbarea, dar nu mă aşteptam să vină pe o tragedie incredibilă

„Nu ma asteptam ca aceasta schimbare sa vina pe o tragedie incredibilă, dar stiam ca o sa vina, atat timp cat am lucrat la Banca Mondiala. Sa stiti ca fiecare tara a parcurs o etapa in care nu se mai poate. Știam ca în Romania trebuie sa vina un moment in care lucurile sa inceapa sa intre in normalitate, statul de drept sa fie de drept si o primarie sa nu dea un aviz la o sala din aceasta care nu intrunea conditiile. Am dau un exemplu, dar sunt nenumarate in Romania”, a declarat Theodor Stolojan la România TV.

Citește și: Kelemen Hunor i-a menţionat pe Dacian Cioloş sau Bogdan Olteanu ca gen de premier

Partidul Colectiv, un nou partid politic, este în curs de organizare la Timişoara. Iniţiatorul său, Cosmin Mirişan, un tânăr absolvent al Facultăţii de Drept, a declarat că formaţiunea politică se naşte „din nevoia oamenilor de a scăpa de corupţie”.

Citește și: Euronews despre protestele din România: Mii de persoane la manifestaţiile pentru reformarea clasei politic