Ţi-l mai aminteşti pe fanul Paul Walker: „Pentru că automobile”? Uite ce s-a întâmplat cu el

Tanarul, originar din Brasov si-a dat seama ca nu-l mai spala nicio apa de rusinea pe care trebuia s-o infrunte dupa ce a aparut la televizor. Asa ca si-a facut bagajele si a plecat in Germania, unde s-a angajat ca electronist intr-o companie unde ii merge ca pe roate, potrivit cancan.ro.

14 oct. 2014, 20:05
Ţi-l mai aminteşti pe fanul Paul Walker: „Pentru că automobile”? Uite ce s-a întâmplat cu el

Andrei, tanarul care a ajuns vedeta pe internet dupa ce s-a facut de ras cu un raspuns halucinant despre un eveniment menit sa-l comemoreze pe actorul Paul Walker a fugit din tara dupa acel moment stanjenitor.

Moartea actorului Paul Walker a indurerat fani din toate colturile lumii. Asa cum s-a intamplat si in Romania, unde s-a comemorat decesul starului de catre mai multi tineri pasionati de automobile. Ceea ce s-a intamplat insa intr-o parcare, la sfarsitul anului trecut, a scris istorie pe internet.

Un eveniment care trebuia sa aiba o tenta cat se poate de serioasa s-a transformat intr-un comic de nedescris! Printre admiratorii regretatului actor se afla in multime un tanar aparent cat se poate de obisnuit, care a fost luat la intrebari de catre jurnalisti, in ideea de a afla in ce consta exact demersal lor.

Andrei este intrebat de catre un reporter de ce este fan Paul Walker, o intrebare simpla, la care nimeni nu se astepta un asemenea raspuns. Probabil din cauza emotiilor, el reuseste sa dea o replica de tot rasul: „”Pentru că…din seria filmelor si pentru ca…automobile” , a rostit el.