Tibor Selymes, la DNA după ce a dat cu maşina peste patru militari. ACUZE GRAVE

Tibor Selymes va fi anchetat la DNA, intr-un celebru accident de masina, soldat cu patru raniti, toti militari. Totul s-a intamplat la inceputul anului 2012, insa cazul a fost initial clasat de oamenii legii din Brasov. In urma cu o luna, procurorii au redeschis dosarul si l-au mutat la Bucuresti.

20 dec. 2016, 07:53
Tibor Selymes, la DNA după ce a dat cu maşina peste patru militari. ACUZE GRAVE

Tibor Selymes nu scapa de dosarul in care a fost anchetat timp de cativa ani, in care a dat cu masina peste patru persoane, in timp ce se afla la munte. Fostul jucator va fi cercetat, acum, pentru vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si complicitate la abuz in serviciu, iar fosta sa sotie, Dana calin, pentru complicitate la fapta.

Pe 15 ianuarie  2012, la ora 6:00, imediat dupa ce a sarbatorit ziua de nastere a fostei sale sotii, Daniela Calin, intr-un club din Predeal, Tibor Selymes a fost implicat intr-un accident de circulatie. Aflat la volanul masinii sale de teren, un BMW X5, sportivul a intrat pe contrasens, in zona Timisul de Sus, si a lovit un autoturism Hyunday in care se aflau patru militari brasoveni, care au fost raniti, unul foarte grav.

In prima faza, politistii au stabilit ca persoana care a condus masina a fost femeia, mai ales ca aceasta si-a luat toata vina asupra ei. Minciuna a avut picioare scurte, caci, martorii oculari au sustinut, imediat dupa accident, ca la volan nu s-a aflat nicidecum femeia, ci chiar Tibor Selymes.