Ticăloşie extremă: A jefuit o femeie ce agoniza în urma unui accident rutier

O femeie rănită în accident a fost jefuită în clipa în care îşi dădea ultima suflare. Un martor la accident i-a furat banii şi bijuteriile. Femeia a privit cum cineva îi fură bunurile, apoi a murit. Poliţia are deja un suspect in cazul acestui jaf, transmite România TV.

08 sept. 2013, 15:47
Ticăloşie extremă: A jefuit o femeie ce agoniza în urma unui accident rutier

Accidentul rutier a avut loc la jumătatea lunii august, când o femeie în vârstă de 39 de ani a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un cap de pod. La doar câteva secunde după impact, un alt autoturism a oprit lângă vehicului avariat.

Dacă şoferul a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor, pasagerul de lângă el s-a dus la victimă. Sub pretextul că vrea să-i ia pulsul, a jefuit-o pe muribundă de bijuterii şi de banii din portofel. Incidentul a fost observat de un căruţaş care l-a apostrofat pe tâlhar, dar acesta şi-a văzut imperturbabil de treabă.

După înmormântare, familia răposatei a depus plângere penală la poliţie, iar suspectul a fost reţinut. Este vorba de un tânăr de 26 de ani, ce este cercetat pentru furt calificat.